pendik escort bayan
ak

Mihalgazi'de Kadınlardan Şehitlere Ve Mehmetçik'e Dua

17.03.2018 - 10:48, Güncelleme: 17.03.2018 - 10:48
 

Mihalgazi'de Kadınlardan Şehitlere Ve Mehmetçik'e Dua

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen kadınlar, şehitler ve Mehmetçik için dua etti. Mihalgazi...

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen kadınlar, şehitler ve Mehmetçik için dua etti. Mihalgazi İlköğretim Okulu Konferans Salonunda düzenlenen "Şehitler için 1000 Yasin, yiğitler için 1000 Fetih okuyalım" adlı etkinliğe katılan kadınlar, dualar etti.Belediye Başkanı Zeynep Akgün, yaptığı konuşmada, programın kadınlara özel ve maneviyatı büyük bir etkinlik olduğunu belirterek, şehitler ve Afrin'deki Zeytindalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için dualarını eksik etmediklerini kaydetti.Program sonunda Başkan Akgün, etkinliğe konuşmacı olarak katılan Merziye Karaca'ya ilçeye özgü el dokuması peşkir hediye etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen kadınlar, şehitler ve Mehmetçik için dua etti. Mihalgazi...

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen kadınlar, şehitler ve Mehmetçik için dua etti.

Mihalgazi İlköğretim Okulu Konferans Salonunda düzenlenen "Şehitler için 1000 Yasin, yiğitler için 1000 Fetih okuyalım" adlı etkinliğe katılan kadınlar, dualar etti.

Belediye Başkanı Zeynep Akgün, yaptığı konuşmada, programın kadınlara özel ve maneviyatı büyük bir etkinlik olduğunu belirterek, şehitler ve Afrin'deki Zeytindalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için dualarını eksik etmediklerini kaydetti.

Program sonunda Başkan Akgün, etkinliğe konuşmacı olarak katılan Merziye Karaca'ya ilçeye özgü el dokuması peşkir hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.