pendik escort bayan
ak

Mihalgazi Belediyesinden Bursa'ya Gezi

23.03.2017 - 08:58, Güncelleme: 23.03.2017 - 08:58
 

Mihalgazi Belediyesinden Bursa'ya Gezi

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi Belediyesi ilçedeki kadınlar için Bursa Uludağ Milli Parkı'na gezi düzenlendi. Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, konuyla...

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi Belediyesi ilçedeki kadınlar için Bursa Uludağ Milli Parkı'na gezi düzenlendi. Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin sosyal etkinlikler kapsamında her yıl ayrı bir yöreye kültür gezisi düzenlediğini kaydetti.Uludağ gezisinin sadece kadınlara yönelik olduğunu belirten Akgün, "Her hafta ayrı bir mahalle kadınlarıyla bir araya gelerek Uludağ'a gezi düzenliyoruz. Her mahallenin kadınları her geziye katılıyor. Uludağ ve oradan da Bursa'nın tarihi ve turistik yerlerinin beraber gezip görüyorlar. Bu tür etkinlik ve kültür gezileri devam edecek." dedi.
ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi Belediyesi ilçedeki kadınlar için Bursa Uludağ Milli Parkı'na gezi düzenlendi. Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, konuyla...

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi Belediyesi ilçedeki kadınlar için Bursa Uludağ Milli Parkı'na gezi düzenlendi.

Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin sosyal etkinlikler kapsamında her yıl ayrı bir yöreye kültür gezisi düzenlediğini kaydetti.

Uludağ gezisinin sadece kadınlara yönelik olduğunu belirten Akgün, "Her hafta ayrı bir mahalle kadınlarıyla bir araya gelerek Uludağ'a gezi düzenliyoruz. Her mahallenin kadınları her geziye katılıyor. Uludağ ve oradan da Bursa'nın tarihi ve turistik yerlerinin beraber gezip görüyorlar. Bu tür etkinlik ve kültür gezileri devam edecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.