pendik escort bayan
ak

Midder Niğde Şubesi Olağan Genel Kurulu

21.04.2018 - 16:48, Güncelleme: 21.04.2018 - 16:48
 

Midder Niğde Şubesi Olağan Genel Kurulu

NİĞDE (AA) - 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Niğde Şubesi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Bir otelde düzenlenen genel kurulda...

NİĞDE (AA) - 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Niğde Şubesi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Bir otelde düzenlenen genel kurulda konuşan MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, Niğde'nin, hain darbe girişiminde şehit edilen Ömer Halisdemir'in memleketi olmanın yanı sıra vatan, millet ve bayrak söz konusu olduğunda tereddüt etmeden meydana çıkacak insanların kenti olduğunu ifade etti.Derneğin Niğde Şubesinin faaliyetleri sayesinde ayrı bir önem ve değer kazanacağına inandıklarını belirten MİDDER Genel Başkanı Çağ, millete hizmet aşkıyla gece gündüz demeden çalışmayı gaye edindiklerini kaydetti.Çağ, 24 Haziran'da yapılması planlanan erken seçimin ülkenin geleceği açısından önemine değinerek, "15 Temmuz bir milattı. Ondan sonrası daha da büyük bir önem arz ediyor ve bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Şu an seçim sathına giriyoruz. 15 Temmuz'un açıkçası galibiyetini değerini daha çok tescillememiz gerekiyor." diye konuştu.15 Temmuz'da Türk milletinin istikbaline savaş açıldığını, ancak milletin kahramanca duruş sergileyerek hain girişimi bastırdığını dile getiren Çağ, aynı ruhun yaşatılması amacıyla bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içinde çaba harcanmasını gerektiğini söyledi.Çağ, sözlerini şöyle sürdürdü:"15 Temmuz'u yaşatmamız ve arkasında durmamız gerekiyor. Kurtuluş Savaşı'nda sahada kazanan ve masada kaybeden bir Türkiye vardı. Artık savaşta, sahada ve masa başında da kazanan bir Türkiye olacak. İşte 24 Haziran seçimleri bunun için çok önemli, bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Hep beraber bazı isteklerden taleplerden ideolojilerden düşüncelerden uzaklaşmamız gerekiyor. Milli birlik ve beraberlik şuurumuzla 15 Temmuz gecesinde o göstermiş olduğumuz kardeşliğimizi beraberliğimizi bu satıhta da vatan müdafaası sathında da göstermemiz gerekiyor."Daha sonra tek liste ile gidilen genel kurulda, Ali Gökkuş MİDDER Niğde İl Başkanlığına seçildi. Programa, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, MİDDER İç Anadolu Bölge Başkanı Abdullah Polat, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.
NİĞDE (AA) - 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Niğde Şubesi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Bir otelde düzenlenen genel kurulda...

NİĞDE (AA) - 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Niğde Şubesi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Bir otelde düzenlenen genel kurulda konuşan MİDDER Genel Başkanı Serhat Çağ, Niğde'nin, hain darbe girişiminde şehit edilen Ömer Halisdemir'in memleketi olmanın yanı sıra vatan, millet ve bayrak söz konusu olduğunda tereddüt etmeden meydana çıkacak insanların kenti olduğunu ifade etti.

Derneğin Niğde Şubesinin faaliyetleri sayesinde ayrı bir önem ve değer kazanacağına inandıklarını belirten MİDDER Genel Başkanı Çağ, millete hizmet aşkıyla gece gündüz demeden çalışmayı gaye edindiklerini kaydetti.

Çağ, 24 Haziran'da yapılması planlanan erken seçimin ülkenin geleceği açısından önemine değinerek, "15 Temmuz bir milattı. Ondan sonrası daha da büyük bir önem arz ediyor ve bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Şu an seçim sathına giriyoruz. 15 Temmuz'un açıkçası galibiyetini değerini daha çok tescillememiz gerekiyor." diye konuştu.

15 Temmuz'da Türk milletinin istikbaline savaş açıldığını, ancak milletin kahramanca duruş sergileyerek hain girişimi bastırdığını dile getiren Çağ, aynı ruhun yaşatılması amacıyla bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içinde çaba harcanmasını gerektiğini söyledi.

Çağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"15 Temmuz'u yaşatmamız ve arkasında durmamız gerekiyor. Kurtuluş Savaşı'nda sahada kazanan ve masada kaybeden bir Türkiye vardı. Artık savaşta, sahada ve masa başında da kazanan bir Türkiye olacak. İşte 24 Haziran seçimleri bunun için çok önemli, bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Hep beraber bazı isteklerden taleplerden ideolojilerden düşüncelerden uzaklaşmamız gerekiyor. Milli birlik ve beraberlik şuurumuzla 15 Temmuz gecesinde o göstermiş olduğumuz kardeşliğimizi beraberliğimizi bu satıhta da vatan müdafaası sathında da göstermemiz gerekiyor."

Daha sonra tek liste ile gidilen genel kurulda, Ali Gökkuş MİDDER Niğde İl Başkanlığına seçildi.

Programa, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, MİDDER İç Anadolu Bölge Başkanı Abdullah Polat, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.