pendik escort bayan
ak

Midder Akıncı Üssü Davasını İzleyecek

29.07.2017 - 11:38, Güncelleme: 29.07.2017 - 11:38
 

Midder Akıncı Üssü Davasını İzleyecek

ANKARA (AA) - 15 Temmuz Milli İrade Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi...

ANKARA (AA) - 15 Temmuz Milli İrade Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı belirlenen Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 486 sanığın Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacağı duruşmayı takip edecek. İl başkanı Özgür Elver, yaptığı açıklamada, Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek duruşmanın 1 Ağustos Salı günü başlayacağını söyledi.Duruşmada şehit ailelerini ve yakınlarını yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Elver, Türkiye'nin bir yıl önce tarihinin en büyük felaketlerinden birinin eşiğinden döndüğüne dikkati çekti.Elver, şunları söyledi:"Bu davanın mağduru millettir. Bu davaların başından itibaren her aşamasını, her zeminde yakından takip ediyoruz, bundan sonra da takip etmeye devam edeceğiz. Bu, bizim 15 Temmuz şehitlerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere asil milletimize karşı borcumuzdur."
ANKARA (AA) - 15 Temmuz Milli İrade Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi...

ANKARA (AA) - 15 Temmuz Milli İrade Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı belirlenen Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 486 sanığın Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacağı duruşmayı takip edecek.

İl başkanı Özgür Elver, yaptığı açıklamada, Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek duruşmanın 1 Ağustos Salı günü başlayacağını söyledi.

Duruşmada şehit ailelerini ve yakınlarını yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Elver, Türkiye'nin bir yıl önce tarihinin en büyük felaketlerinden birinin eşiğinden döndüğüne dikkati çekti.

Elver, şunları söyledi:

"Bu davanın mağduru millettir. Bu davaların başından itibaren her aşamasını, her zeminde yakından takip ediyoruz, bundan sonra da takip etmeye devam edeceğiz. Bu, bizim 15 Temmuz şehitlerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere asil milletimize karşı borcumuzdur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.