pendik escort bayan
ak

Michelin Yeni X Multi Serisi Binden Fazla Kullanıcıyla Buluştu

Spor 20.10.2017 - 12:43, Güncelleme: 20.10.2017 - 12:43
 

Michelin Yeni X Multi Serisi Binden Fazla Kullanıcıyla Buluştu

Michelin, yeni X Multi lastiklerinin özelliklerini 6 ilde gerçekleştirdiği X Multi Toplantılarında binden fazla kullanıcıya anlattı

İSTANBUL (AA) - Michelin, yeni X Multi lastiklerinin özelliklerini Gaziantep, Mersin, Kayseri, Konya, Bursa ve İstanbul olmak üzere 6 ilde gerçekleştirdiği X Multi Toplantılarında binden fazla kullanıcıya anlattı. Şirket açıklamasına göre, Michelin, ağır vasıta lastikleri segmentinde tüketicileriyle buluşturduğu X Multi serisiyle güvenlikten ödün vermediği gibi daha yüksek performans ve dayanıklılığı da garanti ediyor. Michelin, yeni X Multi lastiklerinin özelliklerini Gaziantep, Mersin, Kayseri, Konya, Bursa ve İstanbul olmak üzere 6 ilde gerçekleştirdiği X Multi Toplantıları'nda binden fazla kullanıcıya anlattı. Michelin Ağır Vasıta Lastikleri Pazarlama Müdürü Emir Aydemir ve Ürün Müdürü Recep Uçan katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerde, tamamen yenilenen X Multi lastiklerinin güvenlik, kilometre performansı alanında önceki nesile göre gelişme noktaları ve operasyonel maliyetleri azaltmadaki önemi vurgulandı. Katılımcılar, kokteyl sonrası frenleme yarışması, fotoğraf çekimi, sanal gerçeklik deneyimi gibi aktivitelerle eğlenirken, Michelin Ürün Müdürü Recep Uçan tarafından yapılan interaktif sunumu takip etme ve X Multi lastiklerini yakından inceleme fırsatı da buldular. Ayrıca etkinlik dahilinde her ilin frenleme yarışması birincisine hediyeler de verildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Michelin Ağır Vasıta Lastikleri Pazarlama Müdürü Emir Aydemir, "Bölgesel ve uluslararası taşımacılık şirketleri için en çok tercih edilen kamyon lastik serimizin yeni ürünü X Multi'yi pazara sunduk." ifadelerini kullandı. Yeni nesil lastiklerin kilometre performansı bir önceki nesil X Multi serisine kıyasla yüzde 15 daha yüksek olduğunu belirten Aydemir, yeni MICHELIN X Multi lastikleri sürücülere her türlü hava ve yol koşulunda mükemmel bir yol tutuş ve uzun ömürlülük sağlayarak operasyonel maliyetleri düşüreceğini söyledi.
Michelin, yeni X Multi lastiklerinin özelliklerini 6 ilde gerçekleştirdiği X Multi Toplantılarında binden fazla kullanıcıya anlattı

İSTANBUL (AA) - Michelin, yeni X Multi lastiklerinin özelliklerini Gaziantep, Mersin, Kayseri, Konya, Bursa ve İstanbul olmak üzere 6 ilde gerçekleştirdiği X Multi Toplantılarında binden fazla kullanıcıya anlattı.

Şirket açıklamasına göre, Michelin, ağır vasıta lastikleri segmentinde tüketicileriyle buluşturduğu X Multi serisiyle güvenlikten ödün vermediği gibi daha yüksek performans ve dayanıklılığı da garanti ediyor. Michelin, yeni X Multi lastiklerinin özelliklerini Gaziantep, Mersin, Kayseri, Konya, Bursa ve İstanbul olmak üzere 6 ilde gerçekleştirdiği X Multi Toplantıları'nda binden fazla kullanıcıya anlattı.

Michelin Ağır Vasıta Lastikleri Pazarlama Müdürü Emir Aydemir ve Ürün Müdürü Recep Uçan katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerde, tamamen yenilenen X Multi lastiklerinin güvenlik, kilometre performansı alanında önceki nesile göre gelişme noktaları ve operasyonel maliyetleri azaltmadaki önemi vurgulandı.

Katılımcılar, kokteyl sonrası frenleme yarışması, fotoğraf çekimi, sanal gerçeklik deneyimi gibi aktivitelerle eğlenirken, Michelin Ürün Müdürü Recep Uçan tarafından yapılan interaktif sunumu takip etme ve X Multi lastiklerini yakından inceleme fırsatı da buldular. Ayrıca etkinlik dahilinde her ilin frenleme yarışması birincisine hediyeler de verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Michelin Ağır Vasıta Lastikleri Pazarlama Müdürü Emir Aydemir, "Bölgesel ve uluslararası taşımacılık şirketleri için en çok tercih edilen kamyon lastik serimizin yeni ürünü X Multi'yi pazara sunduk." ifadelerini kullandı.

Yeni nesil lastiklerin kilometre performansı bir önceki nesil X Multi serisine kıyasla yüzde 15 daha yüksek olduğunu belirten Aydemir, yeni MICHELIN X Multi lastikleri sürücülere her türlü hava ve yol koşulunda mükemmel bir yol tutuş ve uzun ömürlülük sağlayarak operasyonel maliyetleri düşüreceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.