pendik escort bayan
ak

Michelin Spor Otomobilleri "Yüksek Performans"la Donatıyor

Spor 24.03.2017 - 10:58, Güncelleme: 24.03.2017 - 10:58
 

Michelin Spor Otomobilleri "Yüksek Performans"la Donatıyor

Michelin, Yeni Alpine A110 First Edition ve Aston Martin Valkyrie’yi yüksek performans lastikleriyle donatıyor

İSTANBUL (AA) - Michelin, 2017 Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarında tanıtılan yeni Alpine A110 First Edition'a Michelin Pilot Sport 4, Aston Martin Valkyre'a Michlein Pilot Sport Cup 2 lastikleriyle yüksek performans sunuyor. Şirket açıklamasına göre, Michelin, eski zamanların efsanevi spor otomobil markası Alpine’in A110 First Edition modelini ve Aston Martin’in Valkyrie modelini yüksek performans lastikleriyle donatıyor. Alpine markasının yeni serisi A110 First Edition ve Aston Martin’in tüm Valkyrie hiper arabalarına ultra performans lastikleri ile hız katan Michelin, 2017 Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarında yeni iş birliklerini tanıttı. Açıklamada Michelin mühendisleri tarafından iki yıl boyunca üzerinde çalışılan lastiklerin, Alpine markasının karakterini en iyi yansıtacak şekilde tasarlandığı belirtildi. Fransa'da Michelin’in Teknoloji Merkezi Ladoux ve İspanya'nın Idiada pistinde 3 bin kilometreden fazla yol kat ederek performansını kanıtlayan lastiklerle Michelin, A110 First Edition’ın 1.955 üretim modelinin tamamında tek tedarikçi olacak. Alpin A110 First Edition’ın ihtiyacını en yüksek teknolojiyle karşılayan Michelin Pilot Sport 4 lastiklerinin, Avrupa kriterlerine göre ıslak zeminde frenlemede A ve C sınıfı yuvarlanma direncine sahip olmasıyla yüksek performans, güvenlik ve uzun ömrülülüğü bir arada sunduğu belirtildi.Açıklamada ayrıca, Aston Martin’in süper spor otomobili Valkyrie’ye yolda ve pistte maksimum performans sağlayan Michelin Pilot Sport Cup 2'nin, "Bi-Compound” teknolojisi sayesinde lastiğin yerle temas eden yüzeyine uygulanan basıncı optimize ederek, ister düz ister virajlı yollarda sürücülere güvenlik ve sürüş keyfini bir arada sunduğu bildirildi.
Michelin, Yeni Alpine A110 First Edition ve Aston Martin Valkyrie’yi yüksek performans lastikleriyle donatıyor

İSTANBUL (AA) - Michelin, 2017 Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarında tanıtılan yeni Alpine A110 First Edition'a Michelin Pilot Sport 4, Aston Martin Valkyre'a Michlein Pilot Sport Cup 2 lastikleriyle yüksek performans sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Michelin, eski zamanların efsanevi spor otomobil markası Alpine’in A110 First Edition modelini ve Aston Martin’in Valkyrie modelini yüksek performans lastikleriyle donatıyor. Alpine markasının yeni serisi A110 First Edition ve Aston Martin’in tüm Valkyrie hiper arabalarına ultra performans lastikleri ile hız katan Michelin, 2017 Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarında yeni iş birliklerini tanıttı.

Açıklamada Michelin mühendisleri tarafından iki yıl boyunca üzerinde çalışılan lastiklerin, Alpine markasının karakterini en iyi yansıtacak şekilde tasarlandığı belirtildi. Fransa'da Michelin’in Teknoloji Merkezi Ladoux ve İspanya'nın Idiada pistinde 3 bin kilometreden fazla yol kat ederek performansını kanıtlayan lastiklerle Michelin, A110 First Edition’ın 1.955 üretim modelinin tamamında tek tedarikçi olacak.

Alpin A110 First Edition’ın ihtiyacını en yüksek teknolojiyle karşılayan Michelin Pilot Sport 4 lastiklerinin, Avrupa kriterlerine göre ıslak zeminde frenlemede A ve C sınıfı yuvarlanma direncine sahip olmasıyla yüksek performans, güvenlik ve uzun ömrülülüğü bir arada sunduğu belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Aston Martin’in süper spor otomobili Valkyrie’ye yolda ve pistte maksimum performans sağlayan Michelin Pilot Sport Cup 2'nin, "Bi-Compound” teknolojisi sayesinde lastiğin yerle temas eden yüzeyine uygulanan basıncı optimize ederek, ister düz ister virajlı yollarda sürücülere güvenlik ve sürüş keyfini bir arada sunduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.