pendik escort bayan
ak

Mhp'li Kadınlardan Başkan Talu'ya Ziyaret

24.01.2018 - 10:28, Güncelleme: 24.01.2018 - 10:28
 

Mhp'li Kadınlardan Başkan Talu'ya Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - MHP Kaman Kadın Kolları yönetimi, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu'yu ziyaret etti.MHP Kaman Kadın Kolları Başkanı Efdal Kaman ve Yönetim...

KIRŞEHİR (AA) - MHP Kaman Kadın Kolları yönetimi, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu'yu ziyaret etti.MHP Kaman Kadın Kolları Başkanı Efdal Kaman ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Talu'yu ziyaret ederek, belediyenin 2018 yılı yatırımları hakkında bilgi aldı. Talu, konuklarını kabulde yaptığı konuşmada, 2018 yılının Kaman için proje yılı olduğunu ifade ederek, çok önemli yatırımları gerçekleştireceklerini belirtti.Büyük emekler sonucu ilçeye doğalgaz getirdiklerini ifade eden Talu, "En kısa zamanda yollarda oluşan bozukluklar da kapatılıp sıcak asfalt kaplaması yapılacak. Belediye hizmet binamızda bir ay içinde hizmete açılacak" dedi.Kaman da Talu'ya çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaret anısına hediye takdim etti.
KIRŞEHİR (AA) - MHP Kaman Kadın Kolları yönetimi, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu'yu ziyaret etti.MHP Kaman Kadın Kolları Başkanı Efdal Kaman ve Yönetim...

KIRŞEHİR (AA) - MHP Kaman Kadın Kolları yönetimi, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu'yu ziyaret etti.

MHP Kaman Kadın Kolları Başkanı Efdal Kaman ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Talu'yu ziyaret ederek, belediyenin 2018 yılı yatırımları hakkında bilgi aldı.

Talu, konuklarını kabulde yaptığı konuşmada, 2018 yılının Kaman için proje yılı olduğunu ifade ederek, çok önemli yatırımları gerçekleştireceklerini belirtti.

Büyük emekler sonucu ilçeye doğalgaz getirdiklerini ifade eden Talu, "En kısa zamanda yollarda oluşan bozukluklar da kapatılıp sıcak asfalt kaplaması yapılacak. Belediye hizmet binamızda bir ay içinde hizmete açılacak" dedi.

Kaman da Talu'ya çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaret anısına hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.