pendik escort bayan
ak

Mhp Suşehri İlçe Yönetimi Kahvaltıda Bir Araya Geldi

17.12.2017 - 10:48, Güncelleme: 17.12.2017 - 10:48
 

Mhp Suşehri İlçe Yönetimi Kahvaltıda Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri ilçe yönetimi, kahvaltı programında bir araya geldi.Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri İlçe Başkanlığı'nda...

SİVAS (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri ilçe yönetimi, kahvaltı programında bir araya geldi.Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen programa, ilçe başkanı Ahmet Turan Çalışır, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.Yönetim kurulu olarak 15 günde bir istişare toplantısı yaptıklarını ifade eden Çalışır, "Bu haftaki yönetim kurulu toplantımızın genel konusu "Kudüs", Kudüs, tarihimizin hisarı, maneviyatımızın haysiyeti demektir. Bilinmelidir ki Kudüs düşerse tarih düşecek. Bu kutlu emaneti kıblesizlere bırakmayacağız." dedi.
SİVAS (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri ilçe yönetimi, kahvaltı programında bir araya geldi.Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri İlçe Başkanlığı'nda...

SİVAS (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri ilçe yönetimi, kahvaltı programında bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen programa, ilçe başkanı Ahmet Turan Çalışır, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Yönetim kurulu olarak 15 günde bir istişare toplantısı yaptıklarını ifade eden Çalışır, "Bu haftaki yönetim kurulu toplantımızın genel konusu "Kudüs", Kudüs, tarihimizin hisarı, maneviyatımızın haysiyeti demektir. Bilinmelidir ki Kudüs düşerse tarih düşecek. Bu kutlu emaneti kıblesizlere bırakmayacağız." dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.