pendik escort bayan
ak

Mhp Suşehri İlçe Başkanlığında Görev Değişimi

21.09.2018 - 12:43, Güncelleme: 21.09.2018 - 12:43
 

Mhp Suşehri İlçe Başkanlığında Görev Değişimi

SİVAS (AA) - MHP Suşehri İlçe Başkanlığına Serhat Yüzüak getirildi. MHP İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan MHP İl Başkanı...

SİVAS (AA) - MHP Suşehri İlçe Başkanlığına Serhat Yüzüak getirildi. MHP İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz, davaya hizmet eden eski yönetime teşekkür etti.Bu davada küskünlük olmadığını belirten Nevruz, şunları kaydetti:"Hepimiz bu davanın birer neferleriyiz, önemli olan davamıza hizmettir. Bu nedenle davamıza hizmet veren Ahmet Turan Çalışır başkanıma ve yönetimine teşekkür eder, yeni yönetimi tevdi ettiğimiz Serhat Yüzüak ve yönetimine de bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz. İnanıyorum ki önümüzde dönemde yerel seçim çalışmaları başlayacak. Yeni yönetimimizin genel merkezimizin talimatları doğrultusunda güzel çalışmalar yapacağını ümit ediyorum. Görev değişimine katılan herkese teşekkür ederim." Görevi devralan Yüzüak ise ülkücü dava çatısı altında olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, "Bu davanın şuuruyla yönetim olarak hizmet edeceğiz. Küskünlük ve dargınlık bu dava içerisinde olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır. Bu davada herkes gönül neferidir. Allah herkesten razı olsun." diye konuştu.
SİVAS (AA) - MHP Suşehri İlçe Başkanlığına Serhat Yüzüak getirildi. MHP İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan MHP İl Başkanı...

SİVAS (AA) - MHP Suşehri İlçe Başkanlığına Serhat Yüzüak getirildi.

MHP İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz, davaya hizmet eden eski yönetime teşekkür etti.

Bu davada küskünlük olmadığını belirten Nevruz, şunları kaydetti:

"Hepimiz bu davanın birer neferleriyiz, önemli olan davamıza hizmettir. Bu nedenle davamıza hizmet veren Ahmet Turan Çalışır başkanıma ve yönetimine teşekkür eder, yeni yönetimi tevdi ettiğimiz Serhat Yüzüak ve yönetimine de bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz. İnanıyorum ki önümüzde dönemde yerel seçim çalışmaları başlayacak. Yeni yönetimimizin genel merkezimizin talimatları doğrultusunda güzel çalışmalar yapacağını ümit ediyorum. Görev değişimine katılan herkese teşekkür ederim."

Görevi devralan Yüzüak ise ülkücü dava çatısı altında olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, "Bu davanın şuuruyla yönetim olarak hizmet edeceğiz. Küskünlük ve dargınlık bu dava içerisinde olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır. Bu davada herkes gönül neferidir. Allah herkesten razı olsun." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.