pendik escort bayan
ak

MHP Sivas milletvekli adayları açıklandı

18.05.2018 - 19:22, Güncelleme: 18.05.2018 - 19:22
 

MHP Sivas milletvekli adayları açıklandı

MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 24 Haziran'da gerçekleşecek olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için adayları açıklandı. MHP 27. Dönem Sivas milletvekili adayları en çok merak edilenlerin başında geliyor. MHP tarafından aday adayı mülakatları tamamlandı.  MHP 27. dönem milletvekili 2018 aday listesi  belli oldu. MHP 27. dönem milletvekili adaylarının kesinleşti. 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi  27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi parti genel merkezleri milletvekili aday listelerini en geç 21 Mayıs saat 17.00'ye kadar Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) verecek. İşte MHP'nin 27. dönem Sivas milletvekili adayları:1 AHMET ÖZYÜREK LİSE İŞADAMI 2 VOLKAN UYGUNUÇARLAR ÜNİVERSİTE TIP DOKTORU 3 FERHAT DOĞAN ÜNİVERSİTE ÖĞRETMEN 4 KENAN ÇARBOĞA YÜKSEK LİSANS YÖNETİCİ 5 İLKER İPEK YÜKSEK LİSANS AVUKAT 
MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 24 Haziran'da gerçekleşecek olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için adayları açıklandı.

 

MHP 27. Dönem Sivas milletvekili adayları en çok merak edilenlerin başında geliyor. MHP tarafından aday adayı mülakatları tamamlandı.  MHP 27. dönem milletvekili 2018 aday listesi  belli oldu.

 

MHP 27. dönem milletvekili adaylarının kesinleşti. 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi  27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi parti genel merkezleri milletvekili aday listelerini en geç 21 Mayıs saat 17.00'ye kadar Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) verecek.

 

İşte MHP'nin 27. dönem Sivas milletvekili adayları:

1 AHMET ÖZYÜREK LİSE İŞADAMI 

2 VOLKAN UYGUNUÇARLAR ÜNİVERSİTE TIP DOKTORU 

3 FERHAT DOĞAN ÜNİVERSİTE ÖĞRETMEN 

4 KENAN ÇARBOĞA YÜKSEK LİSANS YÖNETİCİ 

5 İLKER İPEK YÜKSEK LİSANS AVUKAT

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.