pendik escort bayan
ak

MHP Sivas İl Başkanı Eyinç; "Liderim Bahçeli Bize Şereftir"

13.07.2016 - 14:33, Güncelleme: 13.07.2016 - 14:33
 

MHP Sivas İl Başkanı Eyinç; "Liderim Bahçeli Bize Şereftir"

Milliyetçi Harekat Parti Sivas il başkanı Turan Eyinç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ifadeye çağrılması ile ilgili bir açıklama yaptı.

Milliyetçi Harekat Parti Sivas il başkanı Turan Eyinç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ifadeye çağrılması ile ilgili bir açıklama yaptı. Eyinç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;LİDERİM Bahçeli bugün Ankara Adliyesine ifade verdi. BİZE ŞEREFTİR.Vatan hainleri ülkemizde cirit atarken bunlarla ilgili soruşturma açamayanlar. Eğer bugün ülkemiz kan gölüne dönmediyse, kardeş kardeşi kırmadıysa, sayın genel başkanımız sayesinde olduğunu unutmayın.Unutmayın ki Sayın genel başkanımız tahrik unsuru değil Ülkemizin ve Türk dünyasının teminatıdır.Bu ülkede Anayasayı,yasayı tanımayanları yargılayamayanlar. İşin kolayını seçip hukuka her daim saygılı olan devleti yargılamaya kalkmıştır.Devlet devleti yargılamaya kalkarsa bu işin sonu nereye varır bilinmez.Eyinç sözlerinin devamında ise; Unutmayın Bursada yapılan kuruluş mitinginde, 30 bin kişi bir ağızdan seslendik "vur de vuralım, öl de ölelim" sözümüzün arkasındayız o zaman hepimizi yargılayın.12 eylülde, savunduğumuz uğruna can verdiğimiz devletimiz bizi yargılamıştı, yine Devletin ta kendisini Devlet yargılıyor Dedi". - SivasHakkında 9 farklı fezleke bulunan MHP Lideri Bahçeli, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadeye davet edilmişti. - Sivas
Milliyetçi Harekat Parti Sivas il başkanı Turan Eyinç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ifadeye çağrılması ile ilgili bir açıklama yaptı.

Milliyetçi Harekat Parti Sivas il başkanı Turan Eyinç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ifadeye çağrılması ile ilgili bir açıklama yaptı. Eyinç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;


LİDERİM Bahçeli bugün Ankara Adliyesine ifade verdi. BİZE ŞEREFTİR.
Vatan hainleri ülkemizde cirit atarken bunlarla ilgili soruşturma açamayanlar. Eğer bugün ülkemiz kan gölüne dönmediyse, kardeş kardeşi kırmadıysa, sayın genel başkanımız sayesinde olduğunu unutmayın.

Unutmayın ki Sayın genel başkanımız tahrik unsuru değil Ülkemizin ve Türk dünyasının teminatıdır.
Bu ülkede Anayasayı,yasayı tanımayanları yargılayamayanlar. İşin kolayını seçip hukuka her daim saygılı olan devleti yargılamaya kalkmıştır.
Devlet devleti yargılamaya kalkarsa bu işin sonu nereye varır bilinmez.
Eyinç sözlerinin devamında ise; Unutmayın Bursada yapılan kuruluş mitinginde, 30 bin kişi bir ağızdan seslendik "vur de vuralım, öl de ölelim" sözümüzün arkasındayız o zaman hepimizi yargılayın.
12 eylülde, savunduğumuz uğruna can verdiğimiz devletimiz bizi yargılamıştı, yine Devletin ta kendisini Devlet yargılıyor Dedi". - Sivas

Hakkında 9 farklı fezleke bulunan MHP Lideri Bahçeli, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadeye davet edilmişti. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.