pendik escort bayan
ak

MHP Koyulhisar İlçe Teşkilatı Feshedildi

06.04.2017 - 13:47, Güncelleme: 06.04.2017 - 13:47
 

MHP Koyulhisar İlçe Teşkilatı Feshedildi

MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, Koyulhisar ilçesinde parti teşkilatının feshedildiğini bildirdi.

MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, Koyulhisar ilçesinde parti teşkilatının feshedildiğini bildirdi.Navruz, yaptığı açıklamada, Koyulhisar İlçe Teşkilatı binasındaki ışıklı tabelada bir süre "hayır" yazısının yer almasıyla ilgili inceleme yaptıklarını ve ilçe teşkilatının parti disiplinine uymadığını tespit ettiklerini ifade etti.Parti disiplinine uymayan hiç kimseyi görevde tutmayacaklarını dile getiren Navruz, şunları kaydetti: "Merkez ilçe yönetimimizdeki teşkilat terbiyesi bilmeyen insanlar, tabelaya 'hayır' yazıyorlar ve 'hayır' propagandası yapıyorlar. Bu noktada teşkilat terbiyesi ve disiplinine uymamız gerekiyor. İnsanların 'evet' veya 'hayır' demesine saygılıyız. Niçin 'evet' dediğimizi anlatıyoruz ama insanların hür iradesidir, 'evet' veya 'hayır' diyebilir. Bu noktada hiçbir şekilde insanlara baskı veya demokrasi dışı bir işlem yapma lüksümüz yok ancak bu bir teşkilattır, teşkilat disiplini vardır. Hem o koltukta oturacaksınız hem de parti genel merkezinin politikalarına aykırı harekette bulunacaksınız. Bu, hiçbir partide kabul edilemez çünkü parlamenter sistemimizde ve 170 yıllık siyasi geçmişimizde bir parti disiplini var. Arkadaşları parti disiplinine uymadıkları için görevden aldık, 'hayır' dedikleri için değil. Sanki demokratik hakkını kullanıyormuş gibi davranıyorlar. Bu, demokratik hak kullanma değildir. Demokratik hak kullanacak insan istifa eder, teşkilatlardaki görevini bırakır, biz de onu demokratik çerçevede kabul ederiz ama parti disiplinine uymayan hiçbir kişinin partimizde yeri yoktur."  AA
MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, Koyulhisar ilçesinde parti teşkilatının feshedildiğini bildirdi.

MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, Koyulhisar ilçesinde parti teşkilatının feshedildiğini bildirdi.

Navruz, yaptığı açıklamada, Koyulhisar İlçe Teşkilatı binasındaki ışıklı tabelada bir süre "hayır" yazısının yer almasıyla ilgili inceleme yaptıklarını ve ilçe teşkilatının parti disiplinine uymadığını tespit ettiklerini ifade etti.

Parti disiplinine uymayan hiç kimseyi görevde tutmayacaklarını dile getiren Navruz, şunları kaydetti:

"Merkez ilçe yönetimimizdeki teşkilat terbiyesi bilmeyen insanlar, tabelaya 'hayır' yazıyorlar ve 'hayır' propagandası yapıyorlar. Bu noktada teşkilat terbiyesi ve disiplinine uymamız gerekiyor. İnsanların 'evet' veya 'hayır' demesine saygılıyız. Niçin 'evet' dediğimizi anlatıyoruz ama insanların hür iradesidir, 'evet' veya 'hayır' diyebilir. Bu noktada hiçbir şekilde insanlara baskı veya demokrasi dışı bir işlem yapma lüksümüz yok ancak bu bir teşkilattır, teşkilat disiplini vardır. Hem o koltukta oturacaksınız hem de parti genel merkezinin politikalarına aykırı harekette bulunacaksınız. Bu, hiçbir partide kabul edilemez çünkü parlamenter sistemimizde ve 170 yıllık siyasi geçmişimizde bir parti disiplini var. Arkadaşları parti disiplinine uymadıkları için görevden aldık, 'hayır' dedikleri için değil. Sanki demokratik hakkını kullanıyormuş gibi davranıyorlar. Bu, demokratik hak kullanma değildir. Demokratik hak kullanacak insan istifa eder, teşkilatlardaki görevini bırakır, biz de onu demokratik çerçevede kabul ederiz ama parti disiplinine uymayan hiçbir kişinin partimizde yeri yoktur."  AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.