pendik escort bayan
ak

Mhp Kırıkkale Milletvekili Öztürk'ün Karakeçili Ziyareti

26.04.2019 - 10:03, Güncelleme: 26.04.2019 - 10:03
 

Mhp Kırıkkale Milletvekili Öztürk'ün Karakeçili Ziyareti

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, partisinden Karakeçili Belediye Başkanı seçilen Veysel Aydemir'i ziyaret etti.Belediyeye gelişinde...

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, partisinden Karakeçili Belediye Başkanı seçilen Veysel Aydemir'i ziyaret etti.Belediyeye gelişinde Başkan Aydemir ve partililer tarafından karşılanan Öztürk, hayırlı olsun dileğinde bulundu.Öztürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kırıkkale'de elde edilen başarıdan memnuniyet duyduğunu aktararak, Kırıkkale'nin bütün ilçelerinin hizmete muhtaç olduğunu söyledi.Karakeçili'nin kendilerinin göz bebeği olduğunu ve tarım ve hayvancılık alanlarında hazırlanacak projelere destek sağlayacaklarını ifade eden Öztürk, "Belediyenin ihtiyacı olan araçlar konusunda da gerekli girişimlerde bulunuruz. Bizler millete hizmet için bu görevlere geldik. Yardımcı olabilirsek ne mutlu bize." dedi.Başkan Aydemir de ilçenin durumu hakkında Öztürk'e bilgi vererek, Karakeçili kültürünü ön plana çıkarmak ve ticari hayatı canlandırmak için köylü pazarı, çadır turizmi ve şenlikleri yeniden eski canlılığına kavuşturacaklarını kaydetti.Ziyarette, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman, Aydemir'e Türk Bayrağı ve tablo hediye etti.
KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, partisinden Karakeçili Belediye Başkanı seçilen Veysel Aydemir'i ziyaret etti.Belediyeye gelişinde...

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, partisinden Karakeçili Belediye Başkanı seçilen Veysel Aydemir'i ziyaret etti.

Belediyeye gelişinde Başkan Aydemir ve partililer tarafından karşılanan Öztürk, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Öztürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kırıkkale'de elde edilen başarıdan memnuniyet duyduğunu aktararak, Kırıkkale'nin bütün ilçelerinin hizmete muhtaç olduğunu söyledi.

Karakeçili'nin kendilerinin göz bebeği olduğunu ve tarım ve hayvancılık alanlarında hazırlanacak projelere destek sağlayacaklarını ifade eden Öztürk, "Belediyenin ihtiyacı olan araçlar konusunda da gerekli girişimlerde bulunuruz. Bizler millete hizmet için bu görevlere geldik. Yardımcı olabilirsek ne mutlu bize." dedi.

Başkan Aydemir de ilçenin durumu hakkında Öztürk'e bilgi vererek, Karakeçili kültürünü ön plana çıkarmak ve ticari hayatı canlandırmak için köylü pazarı, çadır turizmi ve şenlikleri yeniden eski canlılığına kavuşturacaklarını kaydetti.

Ziyarette, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman, Aydemir'e Türk Bayrağı ve tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.