pendik escort bayan
ak

Mhp Kahramankazan İlçe Kongresi Yapıldı

20.08.2017 - 18:13, Güncelleme: 20.08.2017 - 18:13
 

Mhp Kahramankazan İlçe Kongresi Yapıldı

ANKARA (AA) - MHP Kahramankazan İlçe Başkanlığına yeniden Hacı Osman Atalay seçildi. MHP Kahramankazan 9. Olağan İlçe Kongresi, MHP MYK Üyesi Hüseyin...

ANKARA (AA) - MHP Kahramankazan İlçe Başkanlığına yeniden Hacı Osman Atalay seçildi. MHP Kahramankazan 9. Olağan İlçe Kongresi, MHP MYK Üyesi Hüseyin Akgül, Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ile ilçe başkanlarının katılımıyla yapıldı. Kongrenin divan başkanlığına seçilen Akgül, Kahramankazan halkının, 15 Temmuz'daki duruşuyla bir ve beraber olunduğunda bu milletin her türlü belayı defettiğini bir kez daha gösterdiğini belirterek, kongrenin hayırlı olmasını diledi.Mevcut İlçe Başkanı Hacı Osman Atalay başkanlığındaki tek listeyle seçime gidilen kongrede, 160 delegenin oyunu alan Atalay yeniden ilçe başkanı seçildi. Atalay, delegelere teşekkür ederek, kendisine gösterilen güvene layık olmak için çalışmaya devam edeceğini söyledi.
ANKARA (AA) - MHP Kahramankazan İlçe Başkanlığına yeniden Hacı Osman Atalay seçildi. MHP Kahramankazan 9. Olağan İlçe Kongresi, MHP MYK Üyesi Hüseyin...

ANKARA (AA) - MHP Kahramankazan İlçe Başkanlığına yeniden Hacı Osman Atalay seçildi.

MHP Kahramankazan 9. Olağan İlçe Kongresi, MHP MYK Üyesi Hüseyin Akgül, Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ile ilçe başkanlarının katılımıyla yapıldı.

Kongrenin divan başkanlığına seçilen Akgül, Kahramankazan halkının, 15 Temmuz'daki duruşuyla bir ve beraber olunduğunda bu milletin her türlü belayı defettiğini bir kez daha gösterdiğini belirterek, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Mevcut İlçe Başkanı Hacı Osman Atalay başkanlığındaki tek listeyle seçime gidilen kongrede, 160 delegenin oyunu alan Atalay yeniden ilçe başkanı seçildi.

Atalay, delegelere teşekkür ederek, kendisine gösterilen güvene layık olmak için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.