pendik escort bayan
ak

Mhp İlçe Kongrelerini Tamamladı

02.05.2017 - 10:53, Güncelleme: 02.05.2017 - 10:53
 

Mhp İlçe Kongrelerini Tamamladı

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, ilçe kongrelerini tamamladıklarını bildirdi.Baloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 8 ilçenin...

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, ilçe kongrelerini tamamladıklarını bildirdi.Baloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 8 ilçenin kongresini tamamladıklarını belirterek, Keskin ilçe başkanlığına Zafer Çakmaklı'nın atandığını ve kongresinin ise Mayıs ayı içerisinde yapılacağını kaydetti. Açıklamasında Baloğlu, Merkez ilçe Başkanlığı'na Murat Abalı, Bahşili ilçe Başkanlığı'na Hasan Çağlayan, Balışeyh ilçe Başkanlığı'na Ahmet Koç, Çelebi ilçe Başkanlığı'na Kudret Kuzucu, Delice ilçe Başkanlığı'na Ayhan İnyurt, Karakeçili ilçe Başkanlığı'na İsmail Aydemir, Sulakyurt ilçe Başkanlığı'na Harun Ünver ve Yahşihan ilçe Başkanlığı'na da Yılmaz Aydın'ın seçildiğini kaydetti. Baloğlu, şunları söyledi: "İlçe kongrelerimiz coşkulu, ülkücü camiaya yakışan bir havada geçmiş, teşkilatlarımızın gücüne güç katmıştır. Yenilenen ve güçlenen ilçe teşkilatlarımızla bundan sonraki hedefimiz yapılacak olan genel ve yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanarak, seçimlerden başarı ile çıkmaktır. Devletimize ve milletimize hizmet etmenin sonsuz mutluluğunu yaşayan MHP kadroları, olağan kongre sürecini de başarıyla tamamlanmıştır. Kırıkkale'de bugün itibarıyla 8 ilçemizin kongresini yapmış bulunuyoruz. 'Önce ülkem ve milletim' ilkesinin esas alındığı, sevgi, saygı ve olgunluğun hakim olduğu kongrelerimizde hepimizin gayesi temsil edilen bölgelerde halkımıza en iyi hizmeti verebilmektir."Baloğlu, tüm ilçe teşkilatlarının başta Kırıkkale olmak üzere, ülkücü camiaya hayırlı olmasını temennisinde bulunarak ilçe teşkilatlarına görevlerinde başarılar diledi.
KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, ilçe kongrelerini tamamladıklarını bildirdi.Baloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 8 ilçenin...

KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, ilçe kongrelerini tamamladıklarını bildirdi.

Baloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 8 ilçenin kongresini tamamladıklarını belirterek, Keskin ilçe başkanlığına Zafer Çakmaklı'nın atandığını ve kongresinin ise Mayıs ayı içerisinde yapılacağını kaydetti.

Açıklamasında Baloğlu, Merkez ilçe Başkanlığı'na Murat Abalı, Bahşili ilçe Başkanlığı'na Hasan Çağlayan, Balışeyh ilçe Başkanlığı'na Ahmet Koç, Çelebi ilçe Başkanlığı'na Kudret Kuzucu, Delice ilçe Başkanlığı'na Ayhan İnyurt, Karakeçili ilçe Başkanlığı'na İsmail Aydemir, Sulakyurt ilçe Başkanlığı'na Harun Ünver ve Yahşihan ilçe Başkanlığı'na da Yılmaz Aydın'ın seçildiğini kaydetti.

Baloğlu, şunları söyledi:

"İlçe kongrelerimiz coşkulu, ülkücü camiaya yakışan bir havada geçmiş, teşkilatlarımızın gücüne güç katmıştır. Yenilenen ve güçlenen ilçe teşkilatlarımızla bundan sonraki hedefimiz yapılacak olan genel ve yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanarak, seçimlerden başarı ile çıkmaktır. Devletimize ve milletimize hizmet etmenin sonsuz mutluluğunu yaşayan MHP kadroları, olağan kongre sürecini de başarıyla tamamlanmıştır. Kırıkkale'de bugün itibarıyla 8 ilçemizin kongresini yapmış bulunuyoruz. 'Önce ülkem ve milletim' ilkesinin esas alındığı, sevgi, saygı ve olgunluğun hakim olduğu kongrelerimizde hepimizin gayesi temsil edilen bölgelerde halkımıza en iyi hizmeti verebilmektir."

Baloğlu, tüm ilçe teşkilatlarının başta Kırıkkale olmak üzere, ülkücü camiaya hayırlı olmasını temennisinde bulunarak ilçe teşkilatlarına görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.