pendik escort bayan
ak

MHP İl Başkanı Serhat Albayrak'ın Bayram Mesajı

28.07.2014 - 21:01, Güncelleme: 28.07.2014 - 21:01
 

MHP İl Başkanı Serhat Albayrak'ın Bayram Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanı Av. Serhat Albayrak, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Albayrak mesajında, Mübarek Ramazan ayının ardından yeni bir bayrama daha ulaşmış bulunmaktayız. Bayram  paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Bayram süresince büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecek, umutlar tazelenecektir. Bu vesile ile Büyük Türk Milletinin ve Sivas'lı hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını içtenlikle tebrik eder, en derin sevgi ve saygılarımı sunarken; Türk-İslam Aleminin içine düştüğü ateş çemberinden süratle çıkması temennisiyle Türkmeneli’nde, Doğu Türkistan’da ve Gazze’deki tüm din kardeşlerimizin, soydaşlarımızın bayramını kutluyor muhabbetle selamlıyorum dedi. - SİVAS
Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanı Av. Serhat Albayrak, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Albayrak mesajında, Mübarek Ramazan ayının ardından yeni bir bayrama daha ulaşmış bulunmaktayız. Bayram  paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır.

Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Bayram süresince büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecek, umutlar tazelenecektir.


Bu vesile ile Büyük Türk Milletinin ve Sivas'lı hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını içtenlikle tebrik eder, en derin sevgi ve saygılarımı sunarken;


Türk-İslam Aleminin içine düştüğü ateş çemberinden süratle çıkması temennisiyle Türkmeneli’nde, Doğu Türkistan’da ve Gazze’deki tüm din kardeşlerimizin, soydaşlarımızın bayramını kutluyor muhabbetle selamlıyorum dedi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.