pendik escort bayan
ak

Mhp İl Başkanı Ersoy'dan, Aday Adaylık İçin İstifa

25.04.2018 - 16:38, Güncelleme: 25.04.2018 - 16:38
 

Mhp İl Başkanı Ersoy'dan, Aday Adaylık İçin İstifa

KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa...

KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.MHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Ersoy'un Ankara'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüş alışverişinde bulunduktan sonra aday adayı olabilmek için il başkanlığı görevinden istifa ettiği bildirildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Ersoy, "MHP'de görev yapmak bizler için şereflerinin en büyüğüdür. Dün olduğu gibi bugün de yarın da partimize hizmet etmeye Allah'ın izniyle devam edeceğim." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa...

KAYSERİ (AA) - MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

MHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Ersoy'un Ankara'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüş alışverişinde bulunduktan sonra aday adayı olabilmek için il başkanlığı görevinden istifa ettiği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ersoy, "MHP'de görev yapmak bizler için şereflerinin en büyüğüdür. Dün olduğu gibi bugün de yarın da partimize hizmet etmeye Allah'ın izniyle devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.