pendik escort bayan
ak

Mhp Gölbaşı'nda Yerel Seçim Hazırlıklarına Başladı

28.10.2017 - 12:43, Güncelleme: 28.10.2017 - 12:43
 

Mhp Gölbaşı'nda Yerel Seçim Hazırlıklarına Başladı

ANKARA (AA) - MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, ilçede yerel seçim startını verdiklerini söyledi. Pehlivan, gazetecilere yaptığı açıklamada,...

ANKARA (AA) - MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, ilçede yerel seçim startını verdiklerini söyledi. Pehlivan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin yaklaştığını, kendilerinin de bu konudaki çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti. MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı olarak yerel seçimler için start verdiklerini ifade eden Pehlivan, şunları kaydetti:"Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Gölbaşı'nda belediyecilik anlamında eksiklikleri ve hataları dile getiriyoruz. Hem meclis üyelerimizle hem yönetim kurulu üyelerimizle hem de halkımızla görüşüyoruz. Halkımızın istek ve temennileri, geçmiş dönemde verilen vaatlerin takipçisiyiz. Allah'ın izniyle Gölbaşı'nda hizmet noktasında bütün kadromuzla, ilçe yönetimimizle, meclis üyelerimizle, ülküdaşlarımızla sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Gölbaşı'nın hak ettiği noktaya gelebilmesi için çaba gösteriyoruz."
ANKARA (AA) - MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, ilçede yerel seçim startını verdiklerini söyledi. Pehlivan, gazetecilere yaptığı açıklamada,...

ANKARA (AA) - MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, ilçede yerel seçim startını verdiklerini söyledi.

Pehlivan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin yaklaştığını, kendilerinin de bu konudaki çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti.

MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı olarak yerel seçimler için start verdiklerini ifade eden Pehlivan, şunları kaydetti:

"Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Gölbaşı'nda belediyecilik anlamında eksiklikleri ve hataları dile getiriyoruz. Hem meclis üyelerimizle hem yönetim kurulu üyelerimizle hem de halkımızla görüşüyoruz. Halkımızın istek ve temennileri, geçmiş dönemde verilen vaatlerin takipçisiyiz.

Allah'ın izniyle Gölbaşı'nda hizmet noktasında bütün kadromuzla, ilçe yönetimimizle, meclis üyelerimizle, ülküdaşlarımızla sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Gölbaşı'nın hak ettiği noktaya gelebilmesi için çaba gösteriyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.