pendik escort bayan
ak

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım'ın Acı Günü

25.10.2018 - 15:33, Güncelleme: 25.10.2018 - 15:33
 

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım'ın Acı Günü

ANKARA (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım'ın amcası Hacı Yaşar Yıldırım son yolculuğuna uğurlandı.Hayatını...

ANKARA (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım'ın amcası Hacı Yaşar Yıldırım son yolculuğuna uğurlandı.Hayatını kaybeden Hacı Yaşar Yıldırım için Kızılcahamam ilçesindeki Aşağı Merkez Camisi'nde cenaze namazı kılındı.Cenaze törenine, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, MHP Genel Sekter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar, MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Yıldırım'ın cenazesi ilçe mezarlığında defnedildi.
ANKARA (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım'ın amcası Hacı Yaşar Yıldırım son yolculuğuna uğurlandı.Hayatını...

ANKARA (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım'ın amcası Hacı Yaşar Yıldırım son yolculuğuna uğurlandı.

Hayatını kaybeden Hacı Yaşar Yıldırım için Kızılcahamam ilçesindeki Aşağı Merkez Camisi'nde cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, MHP Genel Sekter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar, MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yıldırım'ın cenazesi ilçe mezarlığında defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.