pendik escort bayan
ak

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı Yalıhüyük’de

22.06.2018 - 15:38, Güncelleme: 22.06.2018 - 15:38
 

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı Yalıhüyük’de

KONYA (AA) - MHP Genel Başkan yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, seçim çalışmaları kapsamında Yalıhüyük'e geldi.Cumhuriyet Meydanı'nda...

KONYA (AA) - MHP Genel Başkan yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, seçim çalışmaları kapsamında Yalıhüyük'e geldi.Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Milletvekili Kalaycı, 15 Temmuz gecesi milletin canı pahasına tankların önüne yatarak vatanını ve demokrasimizi kurtardığını söyledi.Darbeden terörden istediklerini alamayanların şu sıra ekonomi ile uğraştıklarını, erken seçim kararının da bunun için alındığını ve oyunların bozulduğunu ifade eden Kalaycı, şunları kaydetti:"Bu millet dualı bir millet. Diyoruz ki, Türkiye dolarla kurulmadı ki dolarla yıkılsın. Biz aç kalırız, her şeyden vazgeçeriz ama vatanımızdan bayrağımızdan asla vazgeçmeyiz. Bu süreçte MHP ve AK Parti hayırlı bir işbirliği başlattı. Partili Cumhurbaşkanlığı sisteminden oldukça yüksek beklentilerimiz var. Bu ülke yıllarca darbelerle uğraştı. Bu sistemle bunların karşısında dimdik duracağımızdan şüpheniz olmasın. Artık hükümetimiz kuruldu kurulmadı diye bir derdimiz de yok. Hükümeti direk bu sistemle milletimiz kuruyor. 24 Hazirandan Cumhur İttifakı başarı ile çıkacak, Cumhurbaşkanımızı ilk turda Allah'ın izni ile seçeceğiz."
KONYA (AA) - MHP Genel Başkan yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, seçim çalışmaları kapsamında Yalıhüyük'e geldi.Cumhuriyet Meydanı'nda...

KONYA (AA) - MHP Genel Başkan yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, seçim çalışmaları kapsamında Yalıhüyük'e geldi.

Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Milletvekili Kalaycı, 15 Temmuz gecesi milletin canı pahasına tankların önüne yatarak vatanını ve demokrasimizi kurtardığını söyledi.

Darbeden terörden istediklerini alamayanların şu sıra ekonomi ile uğraştıklarını, erken seçim kararının da bunun için alındığını ve oyunların bozulduğunu ifade eden Kalaycı, şunları kaydetti:

"Bu millet dualı bir millet. Diyoruz ki, Türkiye dolarla kurulmadı ki dolarla yıkılsın. Biz aç kalırız, her şeyden vazgeçeriz ama vatanımızdan bayrağımızdan asla vazgeçmeyiz. Bu süreçte MHP ve AK Parti hayırlı bir işbirliği başlattı. Partili Cumhurbaşkanlığı sisteminden oldukça yüksek beklentilerimiz var. Bu ülke yıllarca darbelerle uğraştı. Bu sistemle bunların karşısında dimdik duracağımızdan şüpheniz olmasın. Artık hükümetimiz kuruldu kurulmadı diye bir derdimiz de yok. Hükümeti direk bu sistemle milletimiz kuruyor. 24 Hazirandan Cumhur İttifakı başarı ile çıkacak, Cumhurbaşkanımızı ilk turda Allah'ın izni ile seçeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.