pendik escort bayan
ak

MHP Eski İl Başkanı Eyinç Hayatını Kaybetti

24.01.2019 - 12:22, Güncelleme: 24.01.2019 - 12:22
 

MHP Eski İl Başkanı Eyinç Hayatını Kaybetti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Sivas il Başkanlarından Turan Eyinç, hayatını kaybetti.

Sivas'ın sevilen simalarından Turan Eyinç, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Eyinç’in cenazesi Ulu Camii’nde bugün kılınacak ikindi namazını müteakip Yukarı Tekke Mezarlığında toprağa verilecek.Sivas'ta MHP'nin önemli isimlerinden biri olan Turan Eyinç bir dönem Milliyetçi Harekat Partisi Sivas İl Başkanlığı yapmıştı.Sivasbulteni.com haber ailesi olarak Turan EYİNÇ'e Allah'tan Rahmet, Sevenleri ve Ailesine Başsağlığı Diliyoruz.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Sivas il Başkanlarından Turan Eyinç, hayatını kaybetti.

Sivas'ın sevilen simalarından Turan Eyinç, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Eyinç’in cenazesi Ulu Camii’nde bugün kılınacak ikindi namazını müteakip Yukarı Tekke Mezarlığında toprağa verilecek.

Sivas'ta MHP'nin önemli isimlerinden biri olan Turan Eyinç bir dönem Milliyetçi Harekat Partisi Sivas İl Başkanlığı yapmıştı.

Sivasbulteni.com haber ailesi olarak Turan EYİNÇ'e Allah'tan Rahmet, Sevenleri ve Ailesine Başsağlığı Diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.