pendik escort bayan
ak

Mhp Adayı Köksal'dan Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret

27.02.2019 - 09:48, Güncelleme: 27.02.2019 - 09:48
 

Mhp Adayı Köksal'dan Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - MHP Kırşehir Belediye Başkanı Adayı Onur Köksal'ın sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdüğü...

KIRŞEHİR (AA) - MHP Kırşehir Belediye Başkanı Adayı Onur Köksal'ın sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.MHP Kırşehir İl Başkanlığı seçim bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Köksal'ın, Avcı Köyü Derneği, Petrol-İş Sendikası ve Türk Ocakları Şubesi'ni ziyaret ettiği ifade edildi.Köksal'ın ziyaretlerinde ilgi ve sevgi ile karşılandığı aktarılan açıklamada, seçilmesi durumunda Kırşehir'e kazandırmayı planladığı projelerle ilgili bilgi verdiği belirtildi.Açıklamada, görüşlerine yer verilen MHP Kırşehir Belediye Başkanı adayı Onur Köksal, ziyaretlerinde Kırşehir ile ilgili projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını vurguladı.Sivil toplum kuruluşlarının gösterdiği samimiyet ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Köksal, "Projelerimizle Kırşehir'e kazandıracağımız istihdam konusunda bilgiler verdik. Biz, bu kutlu yola gönlümüzü koyduk, bu gönüle güzel gönüllüleriyle destek veren sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza ve üyelerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.Köksal'ın, Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nüfus İl Müdürlüğünü ziyaret ettiği de bildirildi.
KIRŞEHİR (AA) - MHP Kırşehir Belediye Başkanı Adayı Onur Köksal'ın sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdüğü...

KIRŞEHİR (AA) - MHP Kırşehir Belediye Başkanı Adayı Onur Köksal'ın sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

MHP Kırşehir İl Başkanlığı seçim bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Köksal'ın, Avcı Köyü Derneği, Petrol-İş Sendikası ve Türk Ocakları Şubesi'ni ziyaret ettiği ifade edildi.

Köksal'ın ziyaretlerinde ilgi ve sevgi ile karşılandığı aktarılan açıklamada, seçilmesi durumunda Kırşehir'e kazandırmayı planladığı projelerle ilgili bilgi verdiği belirtildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen MHP Kırşehir Belediye Başkanı adayı Onur Köksal, ziyaretlerinde Kırşehir ile ilgili projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını vurguladı.

Sivil toplum kuruluşlarının gösterdiği samimiyet ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Köksal, "Projelerimizle Kırşehir'e kazandıracağımız istihdam konusunda bilgiler verdik. Biz, bu kutlu yola gönlümüzü koyduk, bu gönüle güzel gönüllüleriyle destek veren sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza ve üyelerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Köksal'ın, Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nüfus İl Müdürlüğünü ziyaret ettiği de bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.