pendik escort bayan
ak

Mezuniyet Töreninde Evlilik Teklifi

22.06.2019 - 11:03, Güncelleme: 22.06.2019 - 11:03
 

Mezuniyet Töreninde Evlilik Teklifi

Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreninde evlilik teklifi heyecanı yaşandı

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulunda (MYO) 6 bölümden 250 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Törende, evliklik teklifi heyecanı yaşandı. Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde, öğrencilerin oluşturduğu müzik korosu öğretim görevlisi Hasan Noyan eşliğinde konser verdi. Aşık Veysel MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, törende yaptığı konuşmada, mezun öğrencilere bundan sonraki yaşam ve iş hayatlarında başarılar diledi. Okul birincisi olan Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencisi Öznur Altungöz, belgesini annesi Lütfiye Altıngöz'ün elinden aldı. Öğrencilerin mezuniyet yemini ve kep atmasından sonra kokteyl verildi.Kokteyl sonunda da Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Ümmühan Seza Çoban'a (21), Şarkışla'da tanıştığı arkadaşı Batuhan Mert (23) evlilik teklifinde bulundu. Çoban, teklifi kabul etti.
Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreninde evlilik teklifi heyecanı yaşandı

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulunda (MYO) 6 bölümden 250 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Törende, evliklik teklifi heyecanı yaşandı.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde, öğrencilerin oluşturduğu müzik korosu öğretim görevlisi Hasan Noyan eşliğinde konser verdi.

Aşık Veysel MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, törende yaptığı konuşmada, mezun öğrencilere bundan sonraki yaşam ve iş hayatlarında başarılar diledi.

Okul birincisi olan Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencisi Öznur Altungöz, belgesini annesi Lütfiye Altıngöz'ün elinden aldı.

Öğrencilerin mezuniyet yemini ve kep atmasından sonra kokteyl verildi.

Kokteyl sonunda da Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Ümmühan Seza Çoban'a (21), Şarkışla'da tanıştığı arkadaşı Batuhan Mert (23) evlilik teklifinde bulundu. Çoban, teklifi kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.