pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Meyve Üreticilerine Sigorta Uyarısı

25.02.2018 - 12:18, Güncelleme: 25.02.2018 - 12:18
 

Meyve Üreticilerine Sigorta Uyarısı

KONYA (AA) - Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ağralı, meyve bahçelerinin TARSİM kapsamında sigortalanabilmesinde 28 Şubat'ın son tarih olduğu uyarısında...

KONYA (AA) - Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ağralı, meyve bahçelerinin TARSİM kapsamında sigortalanabilmesinde 28 Şubat'ın son tarih olduğu uyarısında bulundu. Ağralı, yaptığı yazılı açıklamada, kışın son günleri olmasına rağmen adeta baharın yaşandığını belirtti. Bu durumun meyvecilik açısından, ağaçların erken çiçeklenmesi ve sonrasında oluşabilecek don nedeniyle risk oluşturduğuna işaret eden Ağralı, şunları kaydetti: "Yaşanan bahar havası neticesinde meyve ağaçlarının uyanması kuvvetle muhtemeldir. Isı düşmesi sonucu görülebilecek zirai don meyvecilik üretiminde verim kaybına ve telafisi zor gelir kayıplarına neden olabilir. Meyve üreticilerimizin bahçelerini TARSİM ile sigorta kapsamına almaları görülebilecek gelir kayıplarını telafi edecektir. TARSİM kapsamında sigortalama sürecinde 28 Şubat 2018'in son tarih olduğunu üreticimize hatırlatmak istiyoruz. Üretmek için her türlü olumsuzluğa katlanarak mesaisini sürdüren fedakar, cefakar çiftçilerimize, bereketli, bol kazançlı bir sezon diliyorum."
KONYA (AA) - Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ağralı, meyve bahçelerinin TARSİM kapsamında sigortalanabilmesinde 28 Şubat'ın son tarih olduğu uyarısında...

KONYA (AA) - Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ağralı, meyve bahçelerinin TARSİM kapsamında sigortalanabilmesinde 28 Şubat'ın son tarih olduğu uyarısında bulundu.

Ağralı, yaptığı yazılı açıklamada, kışın son günleri olmasına rağmen adeta baharın yaşandığını belirtti.

Bu durumun meyvecilik açısından, ağaçların erken çiçeklenmesi ve sonrasında oluşabilecek don nedeniyle risk oluşturduğuna işaret eden Ağralı, şunları kaydetti:

"Yaşanan bahar havası neticesinde meyve ağaçlarının uyanması kuvvetle muhtemeldir. Isı düşmesi sonucu görülebilecek zirai don meyvecilik üretiminde verim kaybına ve telafisi zor gelir kayıplarına neden olabilir. Meyve üreticilerimizin bahçelerini TARSİM ile sigorta kapsamına almaları görülebilecek gelir kayıplarını telafi edecektir. TARSİM kapsamında sigortalama sürecinde 28 Şubat 2018'in son tarih olduğunu üreticimize hatırlatmak istiyoruz. Üretmek için her türlü olumsuzluğa katlanarak mesaisini sürdüren fedakar, cefakar çiftçilerimize, bereketli, bol kazançlı bir sezon diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.