pendik escort bayan
ak

Mevsimlik İşçilere Diş Sağlığı Taraması

05.07.2019 - 17:38, Güncelleme: 05.07.2019 - 17:38
 

Mevsimlik İşçilere Diş Sağlığı Taraması

YOZGAT (AA) - Yozgat Sağlık Müdürlüğü ekipleri, mevsimlik tarım işçilerine ağız ve diş sağlığı taraması yaptı.Yozgat Sağlık Müdürlüğünden...

YOZGAT (AA) - Yozgat Sağlık Müdürlüğü ekipleri, mevsimlik tarım işçilerine ağız ve diş sağlığı taraması yaptı.Yozgat Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Kapsamında il genelinde mevsimlik tarım işçilerine yönelik Ağız ve Diş Sağlığı Genel Bilgilendirme Eğitimi ve diş taramasının yapıldığı bildirildi. Açıklamada, yapılan çalışmada Yozgat Merkez, Boğazlıyan, Sarıkaya, Sorgun, Yerköy, Aydıncık, Kadışehri ve Şefaatli ilçelerinde İl Özel İdareye bağlı çadırlar ziyaret edilerek, 230 çocuğun diş taraması yapıldığı 680 diş fırçası ve macun setinin dağıtıldığı ifade edildi.
YOZGAT (AA) - Yozgat Sağlık Müdürlüğü ekipleri, mevsimlik tarım işçilerine ağız ve diş sağlığı taraması yaptı.Yozgat Sağlık Müdürlüğünden...

YOZGAT (AA) - Yozgat Sağlık Müdürlüğü ekipleri, mevsimlik tarım işçilerine ağız ve diş sağlığı taraması yaptı.

Yozgat Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Kapsamında il genelinde mevsimlik tarım işçilerine yönelik Ağız ve Diş Sağlığı Genel Bilgilendirme Eğitimi ve diş taramasının yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, yapılan çalışmada Yozgat Merkez, Boğazlıyan, Sarıkaya, Sorgun, Yerköy, Aydıncık, Kadışehri ve Şefaatli ilçelerinde İl Özel İdareye bağlı çadırlar ziyaret edilerek, 230 çocuğun diş taraması yapıldığı 680 diş fırçası ve macun setinin dağıtıldığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.