pendik escort bayan
ak

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

21.11.2018 - 14:58, Güncelleme: 21.11.2018 - 14:58
 

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu konferans...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi.Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen programda konuşan İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya, Peygamber Efendimizin gençliğe verdiği önem hakkında kısa bilgiler verdi.Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Daire Başkanı Dr. Muhammed Ali Asar da Peygamber Efendimizin gençlik hayatı ve gençlere verdiği önemi anlattı.Gençlere yönelik sinevizyon sunumunun yapıldığı programda, anaokulu öğrencileri tarafından ilahiler de söylendi.Etkinliğe, Suşehri Kaymakam Vekili Çağlar Partal, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu konferans...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen programda konuşan İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya, Peygamber Efendimizin gençliğe verdiği önem hakkında kısa bilgiler verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Daire Başkanı Dr. Muhammed Ali Asar da Peygamber Efendimizin gençlik hayatı ve gençlere verdiği önemi anlattı.

Gençlere yönelik sinevizyon sunumunun yapıldığı programda, anaokulu öğrencileri tarafından ilahiler de söylendi.

Etkinliğe, Suşehri Kaymakam Vekili Çağlar Partal, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.