pendik escort bayan
ak

Mevlid-i Nebi Haftası

23.11.2018 - 10:18, Güncelleme: 23.11.2018 - 10:18
 

Mevlid-i Nebi Haftası

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.15 Temmuz Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu öğretmen...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.15 Temmuz Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Mevlid-i Nebi Haftası'nı, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenledikleri programla değerlendirdi. İstiklal Marşı'nın okunması ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda. öğrenciler tarafından şiirler, hadisler okundu ve sahabenin hayatı canlandırıldı.Koro tarafından ilahilerin de seslendirildiği program sonunda, hafta etkinlikleri kapsamında "Peygamberimize Özlem" konulu düzenlenen mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.15 Temmuz Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu öğretmen...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

15 Temmuz Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Mevlid-i Nebi Haftası'nı, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenledikleri programla değerlendirdi.

İstiklal Marşı'nın okunması ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda. öğrenciler tarafından şiirler, hadisler okundu ve sahabenin hayatı canlandırıldı.

Koro tarafından ilahilerin de seslendirildiği program sonunda, hafta etkinlikleri kapsamında "Peygamberimize Özlem" konulu düzenlenen mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.