pendik escort bayan
ak

Mevlid-i Nebi Haftası

Siyaset 19.11.2018 - 12:08, Güncelleme: 19.11.2018 - 12:08
 

Mevlid-i Nebi Haftası

Başkentin Çankaya ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, halka Kur'an-ı Kerim, dini kitaplar, gül ve kandil lokumu hediye edildi

ANKARA (AA) - Başkentin Çankaya ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, halka Kur'an-ı Kerim, dini kitaplar, gül ve kandil lokumu hediye edildi.İlçe Müftülüğünce, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda etkinlikler için stant kuruldu. Burada halka Kur'an-ı Kerim, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları, gül ve kandil lokumu hediye edildi.Çankaya Müftüsü Ali Gülden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yaş grubuna yönelik dini materyallerle halka ulaşmak istediklerini söyledi.İlçe genelinde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında camilerde düzenleyecekleri programların bugünden itibaren başladığını aktaran Gülden, etkinliklerin 25 Kasım'a kadar devam edeceğini belirtti.Gülden, "Üniversitelerde, liselerde ve orta öğretim kurumlarında konferans programlarımız, kitap dağıtımlarımız, okul müdürlükleri ile işbirliği içerisinde birtakım etkinliklerimiz olacak. Bu hafta boyunca etkinliklerimiz böyle devam edecek." diye konuştu.
Başkentin Çankaya ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, halka Kur'an-ı Kerim, dini kitaplar, gül ve kandil lokumu hediye edildi

ANKARA (AA) - Başkentin Çankaya ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, halka Kur'an-ı Kerim, dini kitaplar, gül ve kandil lokumu hediye edildi.

İlçe Müftülüğünce, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda etkinlikler için stant kuruldu. Burada halka Kur'an-ı Kerim, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları, gül ve kandil lokumu hediye edildi.

Çankaya Müftüsü Ali Gülden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yaş grubuna yönelik dini materyallerle halka ulaşmak istediklerini söyledi.

İlçe genelinde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında camilerde düzenleyecekleri programların bugünden itibaren başladığını aktaran Gülden, etkinliklerin 25 Kasım'a kadar devam edeceğini belirtti.

Gülden, "Üniversitelerde, liselerde ve orta öğretim kurumlarında konferans programlarımız, kitap dağıtımlarımız, okul müdürlükleri ile işbirliği içerisinde birtakım etkinliklerimiz olacak. Bu hafta boyunca etkinliklerimiz böyle devam edecek." diye konuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.