pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mevlana'nın 744. Vuslat Yıl Dönümü

11.12.2017 - 10:43, Güncelleme: 11.12.2017 - 10:43
 

Mevlana'nın 744. Vuslat Yıl Dönümü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Mevlana'nın vuslata ermesinin 744. yıl dönümü dolayısıyla program...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Mevlana'nın vuslata ermesinin 744. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Hazreti Mevlana'nın 744'üncü vuslat yıl dönümü nedeniyle anma gecesi düzenlendi.Geceye şiirleri ve ilahileriyle Necip Karakaya'nın katıldığı bildirildi."Necip Karakaya ile Aşk Hikayesi" adı altında düzenlenen gecede şiir ve ilahiler eşliğinde Hazreti Mevlana'nın hayatının anlatıldığı kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Mevlana'nın vuslata ermesinin 744. yıl dönümü dolayısıyla program...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Mevlana'nın vuslata ermesinin 744. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Hazreti Mevlana'nın 744'üncü vuslat yıl dönümü nedeniyle anma gecesi düzenlendi.

Geceye şiirleri ve ilahileriyle Necip Karakaya'nın katıldığı bildirildi.

"Necip Karakaya ile Aşk Hikayesi" adı altında düzenlenen gecede şiir ve ilahiler eşliğinde Hazreti Mevlana'nın hayatının anlatıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.