pendik escort bayan
ak

'Mevlana Tüneli' için 30 konutun yıkımına başlandı

07.03.2016 - 13:30, Güncelleme: 07.03.2016 - 13:30
 

'Mevlana Tüneli' için 30 konutun yıkımına başlandı

SİVAS Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafiği rahatlatmak için planlanan Mevlana Tüneli için güzergah üzerinde kalan 30 konutun yıkımına başlandı.

 SİVAS Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafiği rahatlatmak için planlanan Mevlana Tüneli için güzergah üzerinde kalan 30 konutun yıkımına başlandı. Hak sahipleri belediye evlerine yerleştirildi. Mevlana Mahallesi'ni, Aydoğan Mahallesi'ne bağlayarak trafiği rahatlatması planlanan 470 metre uzunluğundaki "Mevlana Tüneli'nin Aydoğan çıkışında bulunan 30 konutun yıkımı Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın katılımı ile gerçekleştirildi. Konut sahiplerini belediyeye ait evlere yerleştirdikten sonra tünel çıkışında bulunan 30 konutun yıkımına başlandı. Yıkım öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sami Aydın evlerini boşaltan vatandaşlara teşekkür etti. Aydın, şöyle dedi:"Özellikle Aydoğan kısmının tünel çıkışında bulunan 23 ev sahibi vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Çünkü Sivas için çok önemli olan böyle bir projeye gerçekten büyük kolaylık sundular, büyük destek verdiler tabi ki bizde onları mağdur etmemek adına elimizden geleni yaptık. 23 ailemizi belediyemize ait konutlara yerleştirdik. Buradaki mülkiyetlerini değerlendirip daireleri yapılana kadar bizim misafirimiz hepsi. Şu ana kadar hiçbir ailemiz hiçbir vatandaşımız mağdur olmadı diye düşünüyorum. Bugün itibari ile çalışmaları başlatmış durumdayız." "SİVAS'IN EN BÜYÜK PROJESİ"Aydın, bu çalışmanın Sivas Belediyesi'nin bugüne kadar yaptığı en büyük proje olduğunu kentin trafik ve ticaretini de çok pozitif yönde olumlu etkileyebileceğini belirterek şöyle dedi:"Bu projede başkan yardımcılarımız, teknik arkadaşlarımız gerçekten yoğun bir gayret ortaya koydular ben onları da kutluyorum. Müteahhit firmamız kış ayı olmasına rağmen, havaların çok soğuk olmasına rağmen şantiyelerini kurdular bütün alt yapı çalışmalarını tamamladılar ve inşallah 2017 yılı ortalarında da bu tünelimizi yollarıyla beraber bitireceğiz. Şehrimizin hizmetine sunduğumuz zaman şehir merkezindeki trafiğin ciddi şekilde rahatlayacağı inancını taşıyoruz. Bu proje ile Sivas'ın merkezi dışında ikinci bir ring oluşturuyoruz. Hem prestijli bir proje hem maliyeti yüksek bir proje hem de bu bölgeye de aynı zamanda değer katacak, cazibe katacak bu bölgenin ticaretini ve sosyal hayatını da olumlu etkileyecek bir proje." Proje için Mart ayı içerisinde Milli Savunma Bakanı İbmet Yılmaz'ın da katılımı ile temel atma töreni düzenlenecek.FOTOĞRAFLI 
SİVAS Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafiği rahatlatmak için planlanan Mevlana Tüneli için güzergah üzerinde kalan 30 konutun yıkımına başlandı.

 

SİVAS Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafiği rahatlatmak için planlanan Mevlana Tüneli için güzergah üzerinde kalan 30 konutun yıkımına başlandı. Hak sahipleri belediye evlerine yerleştirildi.

Mevlana Mahallesi'ni, Aydoğan Mahallesi'ne bağlayarak trafiği rahatlatması planlanan 470 metre uzunluğundaki "Mevlana Tüneli'nin Aydoğan çıkışında bulunan 30 konutun yıkımı Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın katılımı ile gerçekleştirildi. Konut sahiplerini belediyeye ait evlere yerleştirdikten sonra tünel çıkışında bulunan 30 konutun yıkımına başlandı. Yıkım öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sami Aydın evlerini boşaltan vatandaşlara teşekkür etti. Aydın, şöyle dedi:

"Özellikle Aydoğan kısmının tünel çıkışında bulunan 23 ev sahibi vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Çünkü Sivas için çok önemli olan böyle bir projeye gerçekten büyük kolaylık sundular, büyük destek verdiler tabi ki bizde onları mağdur etmemek adına elimizden geleni yaptık. 23 ailemizi belediyemize ait konutlara yerleştirdik. Buradaki mülkiyetlerini değerlendirip daireleri yapılana kadar bizim misafirimiz hepsi. Şu ana kadar hiçbir ailemiz hiçbir vatandaşımız mağdur olmadı diye düşünüyorum. Bugün itibari ile çalışmaları başlatmış durumdayız."

"SİVAS'IN EN BÜYÜK PROJESİ"

Aydın, bu çalışmanın Sivas Belediyesi'nin bugüne kadar yaptığı en büyük proje olduğunu kentin trafik ve ticaretini de çok pozitif yönde olumlu etkileyebileceğini belirterek şöyle dedi:

"Bu projede başkan yardımcılarımız, teknik arkadaşlarımız gerçekten yoğun bir gayret ortaya koydular ben onları da kutluyorum. Müteahhit firmamız kış ayı olmasına rağmen, havaların çok soğuk olmasına rağmen şantiyelerini kurdular bütün alt yapı çalışmalarını tamamladılar ve inşallah 2017 yılı ortalarında da bu tünelimizi yollarıyla beraber bitireceğiz. Şehrimizin hizmetine sunduğumuz zaman şehir merkezindeki trafiğin ciddi şekilde rahatlayacağı inancını taşıyoruz. Bu proje ile Sivas'ın merkezi dışında ikinci bir ring oluşturuyoruz. Hem prestijli bir proje hem maliyeti yüksek bir proje hem de bu bölgeye de aynı zamanda değer katacak, cazibe katacak bu bölgenin ticaretini ve sosyal hayatını da olumlu etkileyecek bir proje."

Proje için Mart ayı içerisinde Milli Savunma Bakanı İbmet Yılmaz'ın da katılımı ile temel atma töreni düzenlenecek.

FOTOĞRAFLI

 

'Mevlana Tüneli' için 30 konutun yıkımına başlandı

'Mevlana Tüneli' için 30 konutun yıkımına başlandı

'Mevlana Tüneli' için 30 konutun yıkımına başlandı

'Mevlana Tüneli' için 30 konutun yıkımına başlandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.