pendik escort bayan
ak

Mevka 2018 Mali Destek Programı Sözleşme İmza Töreni Yapıldı

Spor 18.08.2018 - 13:18, Güncelleme: 18.08.2018 - 13:18
 

Mevka 2018 Mali Destek Programı Sözleşme İmza Töreni Yapıldı

KARAMAN (AA) - Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) 2018 Mali Destek Programı sözleşme imza töreni ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. MEVKA Genel Sekreter...

KARAMAN (AA) - Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) 2018 Mali Destek Programı sözleşme imza töreni ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. MEVKA Genel Sekreter Vekili Savaş Ülger, bir otelin salonunda düzenlenen toplantıda katılımcılara Karaman'da yapılan yatırımları içeren bir sunum yaptı. Toplantıda konuşan MEVKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Karaman Valisi Fahri Meral, desteklenen projelerin Karaman için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "Bölgemizin ve şehrimizin ekonomisine, istihdamına, ihracatına, turizm, makine, ekipman ve tesisat altyapısına katkılar sunması temennisiyle desteklenen projelerin takipçisi olacağımızı ifade ediyorum. Sonuçların şehrimiz, bölgemiz, paydaşlarımız ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini diliyorum." dedi. Program sonunda, 2018 Yılı MEVKA Mali Destek Programı kapsamında, Karaman'da proje üreterek mali destek almaya hak kazanan proje sahiplerine teşekkür belgesi verildi.Toplantıya AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş katıldı.
KARAMAN (AA) - Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) 2018 Mali Destek Programı sözleşme imza töreni ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. MEVKA Genel Sekreter...

KARAMAN (AA) - Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) 2018 Mali Destek Programı sözleşme imza töreni ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

MEVKA Genel Sekreter Vekili Savaş Ülger, bir otelin salonunda düzenlenen toplantıda katılımcılara Karaman'da yapılan yatırımları içeren bir sunum yaptı.

Toplantıda konuşan MEVKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Karaman Valisi Fahri Meral, desteklenen projelerin Karaman için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "Bölgemizin ve şehrimizin ekonomisine, istihdamına, ihracatına, turizm, makine, ekipman ve tesisat altyapısına katkılar sunması temennisiyle desteklenen projelerin takipçisi olacağımızı ifade ediyorum. Sonuçların şehrimiz, bölgemiz, paydaşlarımız ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Program sonunda, 2018 Yılı MEVKA Mali Destek Programı kapsamında, Karaman'da proje üreterek mali destek almaya hak kazanan proje sahiplerine teşekkür belgesi verildi.


Toplantıya AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.