pendik escort bayan
ak

Meteorolojik Uyarı

18.01.2017 - 11:18, Güncelleme: 18.01.2017 - 11:18
 

Meteorolojik Uyarı

KONYA (AA) - Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde havanın çok bulutlu olacağı, Konya'nın kuzeyinin de hafif kar yağışlı geçeceği bildirildi. Meteoroloji...

KONYA (AA) - Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde havanın çok bulutlu olacağı, Konya'nın kuzeyinin de hafif kar yağışlı geçeceği bildirildi. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bölgede hava sıcaklığının 3 derece artacağı kaydedildi.Bölgede havanın çok bulutlu olacağı ve Konya'nın kuzeyinin de hafif kar yağışlı geçeceği ifade edilen açıklamada, rüzgarın değişik yönlerden hafif eseceği tahmininde bulunuldu.
KONYA (AA) - Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde havanın çok bulutlu olacağı, Konya'nın kuzeyinin de hafif kar yağışlı geçeceği bildirildi. Meteoroloji...

KONYA (AA) - Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde havanın çok bulutlu olacağı, Konya'nın kuzeyinin de hafif kar yağışlı geçeceği bildirildi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bölgede hava sıcaklığının 3 derece artacağı kaydedildi.

Bölgede havanın çok bulutlu olacağı ve Konya'nın kuzeyinin de hafif kar yağışlı geçeceği ifade edilen açıklamada, rüzgarın değişik yönlerden hafif eseceği tahmininde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.