pendik escort bayan
ak

Meteorolojiden Zirai Don Uyarısı

29.03.2018 - 15:28, Güncelleme: 29.03.2018 - 15:28
 

Meteorolojiden Zirai Don Uyarısı

İç Ege ve Göller Yöresi'nde hafif zirai don olayı bekleniyor

ANKARA (AA) - İç Ege ve Göller Yöresi'nde hafif zirai don olayının beklendiği bildirildi.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bu gece ve yarın sabah ilk saatlerde tarımsal faaliyetlerin başladığı İç Ege (Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya ve Denizli'nin güney ilçeleri), Isparta, Burdur ile Konya'nın batı ilçelerinde hafif don olayının beklendiği belirtildi.Açıklamada, tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği uyarısı yapıldı.
İç Ege ve Göller Yöresi'nde hafif zirai don olayı bekleniyor

ANKARA (AA) - İç Ege ve Göller Yöresi'nde hafif zirai don olayının beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bu gece ve yarın sabah ilk saatlerde tarımsal faaliyetlerin başladığı İç Ege (Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya ve Denizli'nin güney ilçeleri), Isparta, Burdur ile Konya'nın batı ilçelerinde hafif don olayının beklendiği belirtildi.

Açıklamada, tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği uyarısı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.