pendik escort bayan
ak

Meteorolojiden Zirai Don Uyarısı

18.04.2019 - 14:43, Güncelleme: 18.04.2019 - 14:43
 

Meteorolojiden Zirai Don Uyarısı

İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgelerinde yarın geceden itibaren zirai don bekleniyor

ANKARA (AA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgeleri için zirai don uyarısında bulunuldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yarın gece saatlerinden başlayarak 23 Nisan Salı sabahına kadar, tarımsal faaliyetin olduğu bölgelerden İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'de gece ve sabah saatlerinde hafif, yüksek rakımlı yerlerde orta kuvvette zirai don riski bulunuyor.Yetkililerin ve çiftçilerin gerekli tedbirleri almaları ve don durumu hakkında daha detaylı bilgi edinmek için en yakın meteoroloji müdürlüklerine başvurmaları önem taşıyor.
İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgelerinde yarın geceden itibaren zirai don bekleniyor

ANKARA (AA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgeleri için zirai don uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yarın gece saatlerinden başlayarak 23 Nisan Salı sabahına kadar, tarımsal faaliyetin olduğu bölgelerden İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'de gece ve sabah saatlerinde hafif, yüksek rakımlı yerlerde orta kuvvette zirai don riski bulunuyor.

Yetkililerin ve çiftçilerin gerekli tedbirleri almaları ve don durumu hakkında daha detaylı bilgi edinmek için en yakın meteoroloji müdürlüklerine başvurmaları önem taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.