pendik escort bayan
ak

Meteorolojiden Yağış Uyarısı

19.04.2018 - 18:43, Güncelleme: 19.04.2018 - 18:43
 

Meteorolojiden Yağış Uyarısı

Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

SİVAS (AA) - Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat için gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta yarından itibaren gök gürültülü sağanağın etkili olması bekleniyor.Vatandaşlar, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.Ayrıca, yağışların ardından cumartesi ve pazar günleri, gece ve sabaha karşı yaşanacak zirai don riskine karşı vatandaşların tedbirli olmaları istendi.
Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

SİVAS (AA) - Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat için gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta yarından itibaren gök gürültülü sağanağın etkili olması bekleniyor.

Vatandaşlar, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Ayrıca, yağışların ardından cumartesi ve pazar günleri, gece ve sabaha karşı yaşanacak zirai don riskine karşı vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.