pendik escort bayan
ak

Meteorolojiden Toz Taşınımı Uyarısı

23.03.2018 - 11:48, Güncelleme: 23.03.2018 - 11:48
 

Meteorolojiden Toz Taşınımı Uyarısı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı bekleniyor

ANKARA (AA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yurdun doğu ve güneydoğusunda toz taşınımı beklendiği bildirildi.Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer yoğun olmak üzere toz taşınımı bekleniyor.Hava kalitesinde ve görüş mesafesinde azalma, çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı bekleniyor

ANKARA (AA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yurdun doğu ve güneydoğusunda toz taşınımı beklendiği bildirildi.

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer yoğun olmak üzere toz taşınımı bekleniyor.

Hava kalitesinde ve görüş mesafesinde azalma, çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.