pendik escort bayan
ak

Meteoroloji'den Parçalı Ve Çok Bulutlu Hava Uyarısı

Spor 14.12.2018 - 18:08, Güncelleme: 14.12.2018 - 18:08
 

Meteoroloji'den Parçalı Ve Çok Bulutlu Hava Uyarısı

ANKARA (AA) - Türkiye genelinde havanın, parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ülke genelinin...

ANKARA (AA) - Türkiye genelinde havanın, parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu olması tahmin ediliyor. Trakya, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İçAnadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in içkesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak şeklinde görülmesi bekleniyor. Kuzey, iç ve doğu bölgelerde sis ve pus hadisesiyle gece saatlerinden sonra iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği öngörülüyor.
ANKARA (AA) - Türkiye genelinde havanın, parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ülke genelinin...

ANKARA (AA) - Türkiye genelinde havanın, parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu olması tahmin ediliyor. Trakya, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İçAnadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in içkesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar, kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak şeklinde görülmesi bekleniyor. Kuzey, iç ve doğu bölgelerde sis ve pus hadisesiyle gece saatlerinden sonra iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.