pendik escort bayan
ak

Meteorolojiden Kuvvetli Kar Uyarısı

25.01.2019 - 15:18, Güncelleme: 25.01.2019 - 15:18
 

Meteorolojiden Kuvvetli Kar Uyarısı

KONYA (AA) - Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünce, Konya'da yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli kar beklendiği bildirildi.Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden...

KONYA (AA) - Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünce, Konya'da yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli kar beklendiği bildirildi.Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Konya'da sabah saatlerinden itibaren etkili olacak kuvvetli kar yağışının pazar günü sabah saatlerine kadar devam edeceği tahmininde bulunulduğu aktarıldı. Açıklamada, kuvvetli kar sebebiyle buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.
KONYA (AA) - Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünce, Konya'da yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli kar beklendiği bildirildi.Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden...

KONYA (AA) - Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünce, Konya'da yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli kar beklendiği bildirildi.

Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Konya'da sabah saatlerinden itibaren etkili olacak kuvvetli kar yağışının pazar günü sabah saatlerine kadar devam edeceği tahmininde bulunulduğu aktarıldı.

Açıklamada, kuvvetli kar sebebiyle buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.