pendik escort bayan
ak

Meteorolojiden 5 İl İçin Kuvvetli Sağanak Ve Rüzgar Uyarısı

23.03.2018 - 11:38, Güncelleme: 23.03.2018 - 11:38
 

Meteorolojiden 5 İl İçin Kuvvetli Sağanak Ve Rüzgar Uyarısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir ve Kırşehir'de bugün kuvvetli sağanak ve rüzgar bekleniyor.Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin...

KAYSERİ (AA) - Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir ve Kırşehir'de bugün kuvvetli sağanak ve rüzgar bekleniyor.Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, bugün 13.00 ile 20.00 saatleri arasında Kayseri, Sivas, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat genelinde gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgarın etkili olacağı belirtildi.Rüzgarın saatte 50 ila 70 kilometre hızla esmesinin beklendiği bildirilen açıklamada, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımda aksama, soba ve doğalgaz kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir ve Kırşehir'de bugün kuvvetli sağanak ve rüzgar bekleniyor.Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin...

KAYSERİ (AA) - Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir ve Kırşehir'de bugün kuvvetli sağanak ve rüzgar bekleniyor.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, bugün 13.00 ile 20.00 saatleri arasında Kayseri, Sivas, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat genelinde gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgarın etkili olacağı belirtildi.

Rüzgarın saatte 50 ila 70 kilometre hızla esmesinin beklendiği bildirilen açıklamada, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımda aksama, soba ve doğalgaz kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.