pendik escort bayan
ak

Meteorolojiden 5 İl İçin Kuvvetli Buzlanma Ve Don Uyarısı

14.12.2016 - 15:13, Güncelleme: 14.12.2016 - 15:13
 

Meteorolojiden 5 İl İçin Kuvvetli Buzlanma Ve Don Uyarısı

Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat için 5 gün boyunca kuvvetli buzlanma ve don uyarısı yapıldı

SİVAS (AA) - Meteorolojiden Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat için 5 gün boyunca kuvvetli buzlanma ve don uyarısı yapıldı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, bu geceden itibaren 19 Aralık'a kadar Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat'ta kuvvetli buzlanma ve don olayının beklendiği belirtildi.Ulaşımda aksamaların yaşanmasının öngörüldüğü aktarılan açıklamada, vatandaşlara olası risklere karşı tedbirli ve dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.
Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat için 5 gün boyunca kuvvetli buzlanma ve don uyarısı yapıldı

SİVAS (AA) - Meteorolojiden Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat için 5 gün boyunca kuvvetli buzlanma ve don uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, bu geceden itibaren 19 Aralık'a kadar Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat'ta kuvvetli buzlanma ve don olayının beklendiği belirtildi.

Ulaşımda aksamaların yaşanmasının öngörüldüğü aktarılan açıklamada, vatandaşlara olası risklere karşı tedbirli ve dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.