pendik escort bayan
ak

Meteorolojiden 4 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

10.06.2019 - 11:58, Güncelleme: 10.06.2019 - 11:58
 

Meteorolojiden 4 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

Bursa, Eskişehir, Bilecik ve Kütahya'da hafta boyunca yer yer kuvvetli yağış bekleniyor

BURSA (AA) - Bursa, Eskişehir, Bilecik ve Kütahya için hafta boyunca yer yer kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, bölgede kuvvetli yağışların görüleceği bir haftaya girildiği belirtildi.Ramazan Bayramı tatilini de kapsayan geçen hafta yer yer sıcak ve yağışlı havanın etkili olduğu ifade edilen açıklamada, bu hafta ise bölgenin yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanağın etkisine gireceği kaydedildi.Hafta boyunca Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya'da görülecek kuvvetli yağışların hayatı olumsuz etkileyebileceği vurgulanan açıklamada, ani sel, dolu, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.Açıklamada, yerel dolu ve kuvvetli gök gürültülü sağanak öncesi kısa süreli tahmin ve uyarıların takip edilmesi konusunda da uyarılarda bulunuldu.
Bursa, Eskişehir, Bilecik ve Kütahya'da hafta boyunca yer yer kuvvetli yağış bekleniyor

BURSA (AA) - Bursa, Eskişehir, Bilecik ve Kütahya için hafta boyunca yer yer kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, bölgede kuvvetli yağışların görüleceği bir haftaya girildiği belirtildi.

Ramazan Bayramı tatilini de kapsayan geçen hafta yer yer sıcak ve yağışlı havanın etkili olduğu ifade edilen açıklamada, bu hafta ise bölgenin yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanağın etkisine gireceği kaydedildi.

Hafta boyunca Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya'da görülecek kuvvetli yağışların hayatı olumsuz etkileyebileceği vurgulanan açıklamada, ani sel, dolu, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Açıklamada, yerel dolu ve kuvvetli gök gürültülü sağanak öncesi kısa süreli tahmin ve uyarıların takip edilmesi konusunda da uyarılarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.