pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Meteorolojiden 3 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

25.06.2018 - 15:13, Güncelleme: 25.06.2018 - 15:13
 

Meteorolojiden 3 İl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir'de gök gürültülü sağanak bekleniyor

ANKARA (AA) - Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir için gök gürültülü kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Afyonkarahisar'da sağanak ve gök gürültülü yağışların akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) olacağı tahmin ediliyor.Kütahya ve Eskişehir'de de öğleden sonra yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) sağanak ve gök gürültülü yağışlar bekleniyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.
Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir'de gök gürültülü sağanak bekleniyor

ANKARA (AA) - Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir için gök gürültülü kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Afyonkarahisar'da sağanak ve gök gürültülü yağışların akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) olacağı tahmin ediliyor.

Kütahya ve Eskişehir'de de öğleden sonra yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) sağanak ve gök gürültülü yağışlar bekleniyor.

Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.