pendik escort bayan
ak

Mesutlar Mahallesi Yayla Şenliği

13.09.2017 - 12:48, Güncelleme: 13.09.2017 - 12:48
 

Mesutlar Mahallesi Yayla Şenliği

KONYA (AA) - Beyşehir'de düzenlenen yayla şenliğinde gurbette yaşayan hemşehriler bir araya geldi.İzmir'de kurulu bulunan Mesutlar Köyü Yardımlaşma ve...

KONYA (AA) - Beyşehir'de düzenlenen yayla şenliğinde gurbette yaşayan hemşehriler bir araya geldi.İzmir'de kurulu bulunan Mesutlar Köyü Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Mesutlar Mahallesinde yayla şenliği düzenlendi. Dernek Başkanı Osman Ay, yaptığı konuşmada, derneğin İzmir'deki hemşehrilerin birlik, beraberlik içinde olması, gelenek ve göreneklerin yaşatılması amacıyla kurulduğunu söyledi. Derneğin tüm köylülere hizmet verdiğini anlatan Ay, "Bu anlamda aramızda bulunan ve emeği geçen tüm köylülerimize teşekkür ediyoruz. Aramızdan ayrılan köylülerimizi de rahmet ve şükranla anıyoruz. şenliğimiz geleneksel olarak her yıl devam edecek. İnsanlarımızın doğup büyüdüğü, atalarının yaşadığı yurtlarını unutmasını istemiyoruz."dedi. Mesutlar Mahallesi Muhtarı Hasan Tombak da, dernek kurarak bu etkinliğin yapılmasına önderlik edenlere teşekkür etti.
KONYA (AA) - Beyşehir'de düzenlenen yayla şenliğinde gurbette yaşayan hemşehriler bir araya geldi.İzmir'de kurulu bulunan Mesutlar Köyü Yardımlaşma ve...

KONYA (AA) - Beyşehir'de düzenlenen yayla şenliğinde gurbette yaşayan hemşehriler bir araya geldi.

İzmir'de kurulu bulunan Mesutlar Köyü Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Mesutlar Mahallesinde yayla şenliği düzenlendi.

Dernek Başkanı Osman Ay, yaptığı konuşmada, derneğin İzmir'deki hemşehrilerin birlik, beraberlik içinde olması, gelenek ve göreneklerin yaşatılması amacıyla kurulduğunu söyledi.

Derneğin tüm köylülere hizmet verdiğini anlatan Ay, "Bu anlamda aramızda bulunan ve emeği geçen tüm köylülerimize teşekkür ediyoruz. Aramızdan ayrılan köylülerimizi de rahmet ve şükranla anıyoruz. şenliğimiz geleneksel olarak her yıl devam edecek. İnsanlarımızın doğup büyüdüğü, atalarının yaşadığı yurtlarını unutmasını istemiyoruz."dedi.

Mesutlar Mahallesi Muhtarı Hasan Tombak da, dernek kurarak bu etkinliğin yapılmasına önderlik edenlere teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.