pendik escort bayan
ak

Mesut Doğan Projelerini Anlattı

02.03.2019 - 13:48, Güncelleme: 02.03.2019 - 13:48
 

Mesut Doğan Projelerini Anlattı

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mesut Doğan, Ankara projelerini tanıttı- Mesut Doğan:- "Biz, tek merkezli olmayan, birden fazla merkezi olan bir Ankara hayal ediyoruz. Herkesin 24 saat güvende hissettiği bir Ankara düşünüyoruz. Günl

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mesut Doğan, "Herkesin 24 saat güvende hissettiği bir Ankara düşünüyoruz." dedi.Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mesut Doğan, bir otelde düzenlenen toplantıda Ankara için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.AK Parti ve CHP'nin adaylarının projelerini incelediğini belirten Doğan, yaşadığı şehirle ilgili proje üretme ve çözüm bulma çabasından dolayı iki adayı da tebrik ettiğini belirtti.Doğan, "Bir insanın yaşadığı şehirle ilgili olarak veya ülkeyle ilgili olarak dertlenmesi, proje üretmesi çok değerlidir. Ancak daha yüzeysel incelerken şu duyguya kapıldım, ikisinde de çok popülist yaklaşımlar var." dedi.Ankara'daki hedeflerini 5 maddede özetlediklerini söyleyen Doğan, şöyle devam etti:"Biz tek merkezli olmayan, birden fazla merkezi olan bir Ankara hayal ediyoruz. Herkesin 24 saat güvende hissettiği bir Ankara düşünüyoruz. Günlük hayatın ucuz, insan hayatının değerli olduğu bir başkent hayal ediyoruz. Yaşam kalitesi yüksek, yeşil ve yaşanabilir bir Ankara hayal ediyoruz. Her insanımızın tüm projelerde karar verme sürecinde aktif katılımının olduğu bir Ankara hayal ediyoruz."
Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mesut Doğan, Ankara projelerini tanıttı- Mesut Doğan:- "Biz, tek merkezli olmayan, birden fazla merkezi olan bir Ankara hayal ediyoruz. Herkesin 24 saat güvende hissettiği bir Ankara düşünüyoruz. Günl

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mesut Doğan, "Herkesin 24 saat güvende hissettiği bir Ankara düşünüyoruz." dedi.

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mesut Doğan, bir otelde düzenlenen toplantıda Ankara için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

AK Parti ve CHP'nin adaylarının projelerini incelediğini belirten Doğan, yaşadığı şehirle ilgili proje üretme ve çözüm bulma çabasından dolayı iki adayı da tebrik ettiğini belirtti.

Doğan, "Bir insanın yaşadığı şehirle ilgili olarak veya ülkeyle ilgili olarak dertlenmesi, proje üretmesi çok değerlidir. Ancak daha yüzeysel incelerken şu duyguya kapıldım, ikisinde de çok popülist yaklaşımlar var." dedi.

Ankara'daki hedeflerini 5 maddede özetlediklerini söyleyen Doğan, şöyle devam etti:

"Biz tek merkezli olmayan, birden fazla merkezi olan bir Ankara hayal ediyoruz. Herkesin 24 saat güvende hissettiği bir Ankara düşünüyoruz. Günlük hayatın ucuz, insan hayatının değerli olduğu bir başkent hayal ediyoruz. Yaşam kalitesi yüksek, yeşil ve yaşanabilir bir Ankara hayal ediyoruz. Her insanımızın tüm projelerde karar verme sürecinde aktif katılımının olduğu bir Ankara hayal ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.