pendik escort bayan
ak

Mesut Bakkal: Yarış devam edecek

20.04.2016 - 18:44, Güncelleme: 20.04.2016 - 18:44
 

Mesut Bakkal: Yarış devam edecek

MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bu hafta oynayacakları Medipol Başakşehir maçının bundan sonraki maçları da etkileyeceğini belirterek,...

MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bu hafta oynayacakları Medipol Başakşehir maçının bundan sonraki maçları da etkileyeceğini belirterek, "Bu maçın sonucunun bize neler getireceğini biliyoruz. Bu yarış lig sonuna kadar devam edecek" dedi.Medicana Sivasspor, ligin 30'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mesut Bakkal nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından pas çalışan kırmızı-beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile antrenmana devam etti. Daha sonra basına kapalı olarak devam eden antrenmana, sakatlığı bulunan Cicinho dışındaki tüm futbolcular katıldı. Hafif sakatlığı bulunan Emre Öztürk ise takımdan ayrı düz koşu yaptı."ÇOK ŞEYİN DEĞİŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"Antrenman öncesi Medipol Başakşehir maçıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Bakkal, çok kritik bir dönemden geçtiklerini belirterek, "Özellikle Beşiktaş maçı mağlubuyitemiz, arkasından da rakiplerimizin kazanması aradaki puan farkının açılmasına sebep oldu. Ama içeride 3 dışarıda 2 olmak üzere 5 maçımız var. Çok şeyin değişeceğini düşünüyorum. Çünkü hem deplasmanda iyi oynuyoruz, hem pozisyon ürettiğimiz bir maç. Çok önemli bir maça gidiyoruz. Bizim bundan sonraki, özellikle içeride oynayacağımız 2 tane maç için alacağımz sonuç ve geleceğimiz nokta önemli. Bu anlayışla gidiyoruz. Şu anda sadece Cicinho'nun sakatlığı var. Ama bu ortamda sorumluluk alacak oyuncularımız var. Ve iyi oynayacakylarını da düşünüyorum. Çünkü her oyuncum değerli. Artık birilerinin bu sorumluluğu alması gerekiyor. Emre'nin sakatlığının ciddi olmadığını duyduk, o sevindirici. Onun dışında da eksiğimiz yok, Yiğit'in cezası bitti. Kone daha iyi durumda. Aatıf'ın durumu iyi. Tanese'nin iyi. Hepimiz iyiyiz yani" dedi."YARIŞ DEVAM EDECEK" Medipol Başakşehir maçından mutlu dönüp bundan sonraki haftalara daha emin bakmak istediklerini ifade eden Bakkal, "Bu maçın sonucunun bize neler getireceğini biliyoruz, bu yarış lig sonuna kadar devam edecek. İnşallah maçların gidişatı bizim istediğimiz şekilde olur. Yani bu maç, bundan sonraki alacağımız veya hedeflediğimiz maçlarda oynayacağımız oyun için çok önemli. Bu bilinçle gideceğiz ve inşallah kazanırız. Oyuncularımın kazanmak adına her şeyi yapacağına da inanıyorum. Artık söylenecek fazla bir söz yok. Yani sözün bittiği yerdeyiz. Kazanmak için oynayacağız. Oyuncularımın kazanma arzusunu, coşkusunu ortaya koyması gerekiyor. Böyle yapacaklarına da inanıyorum. Yine koşu mesafelerinde ligin ilk 3-4 takımı arasındayız. Bunu yapan bir takım var. Bunu inşallah sonuca çeviririz" diye konuştu.CİCİNHO SEZONU KAPATTIBu arada Beşiktaş maçında ön çapraz bağları kopan Cicinho İstanbul'da ameliyat edildi. 36 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusunun 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.FOTOĞRAF
MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bu hafta oynayacakları Medipol Başakşehir maçının bundan sonraki maçları da etkileyeceğini belirterek,...

MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bu hafta oynayacakları Medipol Başakşehir maçının bundan sonraki maçları da etkileyeceğini belirterek, "Bu maçın sonucunun bize neler getireceğini biliyoruz. Bu yarış lig sonuna kadar devam edecek" dedi.

Medicana Sivasspor, ligin 30'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mesut Bakkal nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından pas çalışan kırmızı-beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile antrenmana devam etti. Daha sonra basına kapalı olarak devam eden antrenmana, sakatlığı bulunan Cicinho dışındaki tüm futbolcular katıldı. Hafif sakatlığı bulunan Emre Öztürk ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

"ÇOK ŞEYİN DEĞİŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Antrenman öncesi Medipol Başakşehir maçıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Bakkal, çok kritik bir dönemden geçtiklerini belirterek, "Özellikle Beşiktaş maçı mağlubuyitemiz, arkasından da rakiplerimizin kazanması aradaki puan farkının açılmasına sebep oldu. Ama içeride 3 dışarıda 2 olmak üzere 5 maçımız var. Çok şeyin değişeceğini düşünüyorum. Çünkü hem deplasmanda iyi oynuyoruz, hem pozisyon ürettiğimiz bir maç. Çok önemli bir maça gidiyoruz. Bizim bundan sonraki, özellikle içeride oynayacağımız 2 tane maç için alacağımz sonuç ve geleceğimiz nokta önemli. Bu anlayışla gidiyoruz. Şu anda sadece Cicinho'nun sakatlığı var. Ama bu ortamda sorumluluk alacak oyuncularımız var. Ve iyi oynayacakylarını da düşünüyorum. Çünkü her oyuncum değerli. Artık birilerinin bu sorumluluğu alması gerekiyor. Emre'nin sakatlığının ciddi olmadığını duyduk, o sevindirici. Onun dışında da eksiğimiz yok, Yiğit'in cezası bitti. Kone daha iyi durumda. Aatıf'ın durumu iyi. Tanese'nin iyi. Hepimiz iyiyiz yani" dedi.

"YARIŞ DEVAM EDECEK"

Medipol Başakşehir maçından mutlu dönüp bundan sonraki haftalara daha emin bakmak istediklerini ifade eden Bakkal, "Bu maçın sonucunun bize neler getireceğini biliyoruz, bu yarış lig sonuna kadar devam edecek. İnşallah maçların gidişatı bizim istediğimiz şekilde olur. Yani bu maç, bundan sonraki alacağımız veya hedeflediğimiz maçlarda oynayacağımız oyun için çok önemli. Bu bilinçle gideceğiz ve inşallah kazanırız. Oyuncularımın kazanmak adına her şeyi yapacağına da inanıyorum. Artık söylenecek fazla bir söz yok. Yani sözün bittiği yerdeyiz. Kazanmak için oynayacağız. Oyuncularımın kazanma arzusunu, coşkusunu ortaya koyması gerekiyor. Böyle yapacaklarına da inanıyorum. Yine koşu mesafelerinde ligin ilk 3-4 takımı arasındayız. Bunu yapan bir takım var. Bunu inşallah sonuca çeviririz" diye konuştu.

CİCİNHO SEZONU KAPATTI

Bu arada Beşiktaş maçında ön çapraz bağları kopan Cicinho İstanbul'da ameliyat edildi. 36 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusunun 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

FOTOĞRAF

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.