pendik escort bayan
ak

Mesut Bakkal: Oyunumuzu galibiyetlerle süslememiz gerekiyor

28.03.2016 - 18:18, Güncelleme: 28.03.2016 - 18:18
 

Mesut Bakkal: Oyunumuzu galibiyetlerle süslememiz gerekiyor

MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, pozitif futbolun devam etmesiyle birlikte kazanacaklarını belirterek, "Artık iyi oyunumuzu galibiyetlerle...

MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, pozitif futbolun devam etmesiyle birlikte kazanacaklarını belirterek, "Artık iyi oyunumuzu galibiyetlerle süslememiz gerekiyor" dedi. Medicana Sivasspor, ligin 27'inci haftasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan futbolcular pas çalışması ile antrenmana devam etti. Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan John Boye, Joan Oumari, Beykan Şimşek ve izinli olduğu öğrenilen Hasan Kabze katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Mehdi Taouil ve Djakaridja Kone ise takımdan ayrı düz koşu yaptı."OYUNUMUZU GALİBİYETLERLE SÜSLEMEMİZ GEREKİYOR"Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik direktör Mesut Bakkal, lige verilen arayı iyi değerlendiklerini belirterek, "Oynamayan oyuncularımızın maç eksiğini gidermek için A2 takımıyla bir maç yaptık. Bugün de haftanın ilk antrenmanına başlıyoruz. Zor haftalar. Artık iyi oyunumuzu galibiyetlerle süslememiz gerekiyor. Ama işin zor kısmını geçtiğimizi düşünüyorum. İyi oynamayı başaran bir Sivasspor takımı var. Bu benim için bir artı. Pozisyon üreten bir takım var. Bu benim için bir artı. Bu ortamda devam edeceğiz. Söylenecek çok fazla bir şey yok" dedi."BUNDAN SONRAKİ MAÇLARA TALİBİZ"Özellikle Bursa maçıyla birlikte kazanmak adına her şeyi yapacaklarını belirten Bakkal, "Yakaladığı pozisyonları kaçıran oyuncularımızı destekleyerek, pozitif düşünerek gole çevirmelerini isteyeceğiz. Ve gole çevireceklerini umut ediyorum. Çünkü iyi futbol oynuyoruz. Yani üretken futbol oynuyoruz. Verilere baktığımız zaman 118 kilometre ile 26'ıncı haftanın en fazla koşan takımıyız. Ben pozisyonlara girenleri desteklememiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü üreten bir Medicana Sivasspor takımı bir gün kazanacaktır. Ve enterasandır top rakibe geçtiği zaman 8 saniyede kazanan bir Medicana Sivasspor ortaya çıktı. Lig üçüncüsüyüz. 118 kilometre ile lig lideriyiz. Evet ama sonuç almamız da gerekiyor. Ben sadece bu pozitif futbolun devam etmesini istiyorum. Bu üretkenliğin devam etmesini istiyorum. Pazar günü saat 13.30'da taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Beraber kazanalım. Kazanmayı da hak eden bir Medicana Sivasspor takımı var. İnşallah bu şekilde devam edip bundan sonraki maçların hepsine talibiz" dedi.FOTOĞRAFLI
MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, pozitif futbolun devam etmesiyle birlikte kazanacaklarını belirterek, "Artık iyi oyunumuzu galibiyetlerle...

MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, pozitif futbolun devam etmesiyle birlikte kazanacaklarını belirterek, "Artık iyi oyunumuzu galibiyetlerle süslememiz gerekiyor" dedi.

Medicana Sivasspor, ligin 27'inci haftasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan futbolcular pas çalışması ile antrenmana devam etti. Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan John Boye, Joan Oumari, Beykan Şimşek ve izinli olduğu öğrenilen Hasan Kabze katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Mehdi Taouil ve Djakaridja Kone ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

"OYUNUMUZU GALİBİYETLERLE SÜSLEMEMİZ GEREKİYOR"

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik direktör Mesut Bakkal, lige verilen arayı iyi değerlendiklerini belirterek, "Oynamayan oyuncularımızın maç eksiğini gidermek için A2 takımıyla bir maç yaptık. Bugün de haftanın ilk antrenmanına başlıyoruz. Zor haftalar. Artık iyi oyunumuzu galibiyetlerle süslememiz gerekiyor. Ama işin zor kısmını geçtiğimizi düşünüyorum. İyi oynamayı başaran bir Sivasspor takımı var. Bu benim için bir artı. Pozisyon üreten bir takım var. Bu benim için bir artı. Bu ortamda devam edeceğiz. Söylenecek çok fazla bir şey yok" dedi.

"BUNDAN SONRAKİ MAÇLARA TALİBİZ"

Özellikle Bursa maçıyla birlikte kazanmak adına her şeyi yapacaklarını belirten Bakkal, "Yakaladığı pozisyonları kaçıran oyuncularımızı destekleyerek, pozitif düşünerek gole çevirmelerini isteyeceğiz. Ve gole çevireceklerini umut ediyorum. Çünkü iyi futbol oynuyoruz. Yani üretken futbol oynuyoruz. Verilere baktığımız zaman 118 kilometre ile 26'ıncı haftanın en fazla koşan takımıyız. Ben pozisyonlara girenleri desteklememiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü üreten bir Medicana Sivasspor takımı bir gün kazanacaktır. Ve enterasandır top rakibe geçtiği zaman 8 saniyede kazanan bir Medicana Sivasspor ortaya çıktı. Lig üçüncüsüyüz. 118 kilometre ile lig lideriyiz. Evet ama sonuç almamız da gerekiyor. Ben sadece bu pozitif futbolun devam etmesini istiyorum. Bu üretkenliğin devam etmesini istiyorum.

Pazar günü saat 13.30'da taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Beraber kazanalım. Kazanmayı da hak eden bir Medicana Sivasspor takımı var. İnşallah bu şekilde devam edip bundan sonraki maçların hepsine talibiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Mesut Bakkal: Oyunumuzu galibiyetlerle süslememiz gerekiyor

Mesut Bakkal: Oyunumuzu galibiyetlerle süslememiz gerekiyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.