pendik escort bayan
ak

Meslek Liseliler Projelerini İş İnsanlarının Beğenisine Sundu

Spor 26.04.2018 - 13:48, Güncelleme: 26.04.2018 - 13:48
 

Meslek Liseliler Projelerini İş İnsanlarının Beğenisine Sundu

ANKARA (AA) - Ankara'daki bazı mesleki ve teknik lise öğrencileri yaptıkları projeleri, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) sanayicilere tanıttı.Başkent...

ANKARA (AA) - Ankara'daki bazı mesleki ve teknik lise öğrencileri yaptıkları projeleri, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) sanayicilere tanıttı.Başkent OSB'de düzenlenen Mesleki Teknik Eğitim Fuarı bölgedeki tüm mesleki ve teknik eğitim lisesi öğrencilerini bir araya getirdi.Öğrencilerin yıl boyunca yaptığı projeler, fuar alanında kurulan stantlarda sergilendi. Öğrenciler, stantları gezen sanayici ve katılımcılara projeleri hakkında bilgi verdi.Başkent OSB Başkanı Şadi Türk, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, üniversite ve sanayi arasındaki iş birliğinin önemine işaret etti. Bölgenin sadece fabrikaların oluşturduğu bir alan olmadığını, öğrenciler için adeta eğitim kampüsü olduğuna dikkati çeken Türk, bu kapsamda önemli projelere imza attıklarını anlattı.
ANKARA (AA) - Ankara'daki bazı mesleki ve teknik lise öğrencileri yaptıkları projeleri, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) sanayicilere tanıttı.Başkent...

ANKARA (AA) - Ankara'daki bazı mesleki ve teknik lise öğrencileri yaptıkları projeleri, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) sanayicilere tanıttı.

Başkent OSB'de düzenlenen Mesleki Teknik Eğitim Fuarı bölgedeki tüm mesleki ve teknik eğitim lisesi öğrencilerini bir araya getirdi.

Öğrencilerin yıl boyunca yaptığı projeler, fuar alanında kurulan stantlarda sergilendi. Öğrenciler, stantları gezen sanayici ve katılımcılara projeleri hakkında bilgi verdi.

Başkent OSB Başkanı Şadi Türk, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, üniversite ve sanayi arasındaki iş birliğinin önemine işaret etti.

Bölgenin sadece fabrikaların oluşturduğu bir alan olmadığını, öğrenciler için adeta eğitim kampüsü olduğuna dikkati çeken Türk, bu kapsamda önemli projelere imza attıklarını anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.