pendik escort bayan
ak

"Meslek Liseli Öğrenciler Aileler İle Buluşuyor" Projesi

16.05.2018 - 14:53, Güncelleme: 16.05.2018 - 14:53
 

"Meslek Liseli Öğrenciler Aileler İle Buluşuyor" Projesi

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesi Doğankent Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Meslek liseli öğrenciler aileleri ile buluşuyor" projesi kapsamında yalnız...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesi Doğankent Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Meslek liseli öğrenciler aileleri ile buluşuyor" projesi kapsamında yalnız yaşayan yaşlı ailelerin işlerine yardım ediyor.İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci öğrencilerin, mahalle muhtarları ile yapılan işbirliği sonucu öncelikle yaşlı, kimsesiz ve yardıma muhtaç ailelerin adreslerini saptadıklarını, daha sonra da bahçe temizliğinden, soba temizliğine kadar birçok konuda ailelere yardımcı olduklarını belirtti.Böyle önemli bir projeye imza attıkları için öğrencileri ve öğretmenlerini kutlayan Ekinci, "Bizim dinimizin esaslarından biri de yaşlılara yardım etmektir. İçinde bulunduğumuz bu mübarek ayda öğrencilerimizin bu insanlara badana, boya, temizlik, bahçe bitkilerinin bakımı, avlu düzenlemesi ve daha birçok konuda yardımcı olmaları gerçekten takdir edilecek bir davranıştır." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesi Doğankent Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Meslek liseli öğrenciler aileleri ile buluşuyor" projesi kapsamında yalnız...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesi Doğankent Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Meslek liseli öğrenciler aileleri ile buluşuyor" projesi kapsamında yalnız yaşayan yaşlı ailelerin işlerine yardım ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci öğrencilerin, mahalle muhtarları ile yapılan işbirliği sonucu öncelikle yaşlı, kimsesiz ve yardıma muhtaç ailelerin adreslerini saptadıklarını, daha sonra da bahçe temizliğinden, soba temizliğine kadar birçok konuda ailelere yardımcı olduklarını belirtti.

Böyle önemli bir projeye imza attıkları için öğrencileri ve öğretmenlerini kutlayan Ekinci, "Bizim dinimizin esaslarından biri de yaşlılara yardım etmektir. İçinde bulunduğumuz bu mübarek ayda öğrencilerimizin bu insanlara badana, boya, temizlik, bahçe bitkilerinin bakımı, avlu düzenlemesi ve daha birçok konuda yardımcı olmaları gerçekten takdir edilecek bir davranıştır." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.