pendik escort bayan
ak

Mercedes-benz'den Yetkili Servislere Sertifika

Spor 01.11.2017 - 12:08, Güncelleme: 01.11.2017 - 12:08
 

Mercedes-benz'den Yetkili Servislere Sertifika

Mercedes-Benz Türk AŞ'nin "üretici standardında onarım" eğitimini tamamlayan Ankara'daki yetkili servislerine sertifika verildi- Mercedes-Benz Türk AŞ Otobüs Satış Sonrası Hizmetler Pazarlama Grup Müdürü Çavuş:- "Gerçekleştirilen eğitim ulusal bir projedi

ANKARA (AA) - Mercedes-Benz Türk AŞ'nin "üretici standardında onarım" eğitimini tamamlayan yetkili servislerine sertifika verildi.Mercedes-Benz Türk AŞ Otobüs Satış Sonrası Hizmetler Pazarlama Grup Müdürü Orhan Çavuş, yaptığı konuşmada, Koluman Ankara ve Mengerler Ankara servislerinin proje çerçevesinde söz konusu eğitimin bütün gereklilikleri yerine getirerek sertifika almaya hak kazandıklarını söyledi. Çavuş, şöyle konuştu:"Bugün ulusal bir projemiz var. Bu projenin bir parçası olarak buradayız. Bu proje otobüs ve kamyon, ağır vasıta hasar onarımlarının atölye süreçlerinin iyileştirilmesine yöneliktir. Koluman Ankara servisine sertifikasını vermek ve tamamladıkları bu önemli işi tescillemek için burada bulunuyoruz."Yetkili servis standartlarının senede birkaç defa denetlendiğini belirten Çavuş, "Eksiklikler olduğu zaman bunlar gideriliyor. Burada bahsettiğimiz proje bunun bir adım ötesinde." ifadesini kullandı.Çavuş, araçlardaki teknolojinin sürekli geliştiğini, yeni araçların konforlu ve güvenli olduğunu, az yakıt tüketerek çevreyi daha az kirlettiğini söyledi. Gelişen araç teknolojisine ayak uydurulması gerekliliğine dikkati çeken Çavuş, şunları kaydetti:"Yapmak istediğimiz herhangi bir aracımız hasarlandığı zaman veya kaza olduğu zaman burada yaptığımız onarımla fabrikadan ilk çıktığında nasılsa, hangi özellikleri taşıyorsa hasar onarımından sonra aynı özellikleri müşterisine sağlıyoruz. Müşteri gönül rahatlığıyla, uzun yıllar, hasar onarımı yapılmış da olsa aracını rahatça kullanabilir. Yaptığımız şey, burada ağır vasıta hasar onarım süreçleriyle ilgili her şeyi tek tek ele alıyoruz."Çavuş, daha sonra Koluman Ankara Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Cevher'e "Otobüs ve Kamyon Üretici Standardında Hasar Onarım Merkezi" sertifikasını verdi.
Mercedes-Benz Türk AŞ'nin "üretici standardında onarım" eğitimini tamamlayan Ankara'daki yetkili servislerine sertifika verildi- Mercedes-Benz Türk AŞ Otobüs Satış Sonrası Hizmetler Pazarlama Grup Müdürü Çavuş:- "Gerçekleştirilen eğitim ulusal bir projedi

ANKARA (AA) - Mercedes-Benz Türk AŞ'nin "üretici standardında onarım" eğitimini tamamlayan yetkili servislerine sertifika verildi.

Mercedes-Benz Türk AŞ Otobüs Satış Sonrası Hizmetler Pazarlama Grup Müdürü Orhan Çavuş, yaptığı konuşmada, Koluman Ankara ve Mengerler Ankara servislerinin proje çerçevesinde söz konusu eğitimin bütün gereklilikleri yerine getirerek sertifika almaya hak kazandıklarını söyledi. Çavuş, şöyle konuştu:

"Bugün ulusal bir projemiz var. Bu projenin bir parçası olarak buradayız. Bu proje otobüs ve kamyon, ağır vasıta hasar onarımlarının atölye süreçlerinin iyileştirilmesine yöneliktir. Koluman Ankara servisine sertifikasını vermek ve tamamladıkları bu önemli işi tescillemek için burada bulunuyoruz."

Yetkili servis standartlarının senede birkaç defa denetlendiğini belirten Çavuş, "Eksiklikler olduğu zaman bunlar gideriliyor. Burada bahsettiğimiz proje bunun bir adım ötesinde." ifadesini kullandı.

Çavuş, araçlardaki teknolojinin sürekli geliştiğini, yeni araçların konforlu ve güvenli olduğunu, az yakıt tüketerek çevreyi daha az kirlettiğini söyledi. Gelişen araç teknolojisine ayak uydurulması gerekliliğine dikkati çeken Çavuş, şunları kaydetti:

"Yapmak istediğimiz herhangi bir aracımız hasarlandığı zaman veya kaza olduğu zaman burada yaptığımız onarımla fabrikadan ilk çıktığında nasılsa, hangi özellikleri taşıyorsa hasar onarımından sonra aynı özellikleri müşterisine sağlıyoruz. Müşteri gönül rahatlığıyla, uzun yıllar, hasar onarımı yapılmış da olsa aracını rahatça kullanabilir. Yaptığımız şey, burada ağır vasıta hasar onarım süreçleriyle ilgili her şeyi tek tek ele alıyoruz."

Çavuş, daha sonra Koluman Ankara Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Cevher'e "Otobüs ve Kamyon Üretici Standardında Hasar Onarım Merkezi" sertifikasını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.