pendik escort bayan
ak

Meral Akşener: Abbas yolcu, tarzan zorda

06.06.2016 - 02:54, Güncelleme: 06.06.2016 - 02:54
 

Meral Akşener: Abbas yolcu, tarzan zorda

Kayseri'de konuşan MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener, 'Öfkemizi enerjiye çevirerek birer birer sandığa gömeceğiz. Abbas yolcu, tarzan zorda' dedi.

MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener, Nevşehir'in ardından Kayseri'ye geçerek partililerle buluştu.Kadir Has Kongre ve Spor Salonu'nda Başbakan Meral sloganlarıya karşılanan Meral Akşener, "Denizli'den başladığım ziyaretlerde Kayseri'de Başbuğum Alparslan Türkeş'in memleketinde destur almaya geldim. Siz yol verirseniz koşarım. Bu can bu bedende olduğu sürece koşacağım. Hiçbir tehdit, iftira ve hakaret ne beni, ne de arkadaşlarımızı yolumuzdan alıkoyamaz. Ta ki MHP'nin Üç hilalli bayrağını önce Çankaya'ya, Beştepe'ye çekilene kadar koşacağım. Milletimizle el ele gönül gönüle iktidara yürüyeceğiz" dedi.'ABBAS YOLCU, TARZAN ZORDA'Güneydoğu'da süren mücadele de polislerin ve askerlerin gül fidanIarı gibi biçildiğini söyleyen Meral Akşener, "Çözüm süreci dediler, analar ağlamasın dediler, öfkemizi enerjiye çevirerek birer birer sandığa gömeceğiz. Abbas yolcu, tarzan zorda. Onun için tarihin üzerimize yüklediği bu önemli görevi, rahmetli başbuğumuzun dediği gibi, 'Türk Milletinin sinir uçları Türk Milliyetçileridir' o düstur üzerine ayağa kalktık" şeklinde konuştu.'KIRA KIRA, YIKA YIKA BURDAYIZ'Meral Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:"1 Kasım seçim sonuçları, 2 milyon oyun 5 ayda kaybedildiği ve bunun içinde normal karşılandığı bir ortamda önce tabanımız, 'Biz bunu hak etmedik' dedi. Biz Türk milliyetçileri olarak biz bunu hak etmedik dediler. 'Kurultay yapalım' dediler. Kurultay töredir. Töre konuştuğunda han da susar, hakan da susar. Sonra 'Kurultay yapmıyoruz, imza toplayın' dediler. Bizde imzalarımızı topladık. 1 arkadaşımız da geri adım atmadı. Kimimiz paralelci olduk. Kimimiz güç odaklarının adamı olduk ama buna rağmen delege arkadaşlarımız tek bir imzayı geriye çekmedi. Her biri engeli kıra kıra, yıka yıka bugün buradayız. 15 Mayıs'ta tarih yazıldı. Ülkücüleri, sadece başkalarının tarifi ile, bize düşmanların alkışladığı en önemli iş olarak ülkücüleri sokaktan çektiler. Demokrasinin nasıl olduğunu, hakkın nasıl arandığını olgun bir biçimde gösterdiniz.Konuşmasının ardından imza veren üst kurul delegelerini sahneye çağıran Meral Akşener, havai fişek gösterileri eşliğinde salondan ayrıldı.
Kayseri'de konuşan MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener, 'Öfkemizi enerjiye çevirerek birer birer sandığa gömeceğiz. Abbas yolcu, tarzan zorda' dedi.

MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener, Nevşehir'in ardından Kayseri'ye geçerek partililerle buluştu.

Kadir Has Kongre ve Spor Salonu'nda Başbakan Meral sloganlarıya karşılanan Meral Akşener, "Denizli'den başladığım ziyaretlerde Kayseri'de Başbuğum Alparslan Türkeş'in memleketinde destur almaya geldim. Siz yol verirseniz koşarım. Bu can bu bedende olduğu sürece koşacağım. Hiçbir tehdit, iftira ve hakaret ne beni, ne de arkadaşlarımızı yolumuzdan alıkoyamaz. Ta ki MHP'nin Üç hilalli bayrağını önce Çankaya'ya, Beştepe'ye çekilene kadar koşacağım. Milletimizle el ele gönül gönüle iktidara yürüyeceğiz" dedi.

'ABBAS YOLCU, TARZAN ZORDA'

Güneydoğu'da süren mücadele de polislerin ve askerlerin gül fidanIarı gibi biçildiğini söyleyen Meral Akşener, "Çözüm süreci dediler, analar ağlamasın dediler, öfkemizi enerjiye çevirerek birer birer sandığa gömeceğiz. Abbas yolcu, tarzan zorda. Onun için tarihin üzerimize yüklediği bu önemli görevi, rahmetli başbuğumuzun dediği gibi, 'Türk Milletinin sinir uçları Türk Milliyetçileridir' o düstur üzerine ayağa kalktık" şeklinde konuştu.

'KIRA KIRA, YIKA YIKA BURDAYIZ'

Meral Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"1 Kasım seçim sonuçları, 2 milyon oyun 5 ayda kaybedildiği ve bunun içinde normal karşılandığı bir ortamda önce tabanımız, 'Biz bunu hak etmedik' dedi. Biz Türk milliyetçileri olarak biz bunu hak etmedik dediler. 'Kurultay yapalım' dediler. Kurultay töredir. Töre konuştuğunda han da susar, hakan da susar. Sonra 'Kurultay yapmıyoruz, imza toplayın' dediler. Bizde imzalarımızı topladık. 1 arkadaşımız da geri adım atmadı. Kimimiz paralelci olduk. Kimimiz güç odaklarının adamı olduk ama buna rağmen delege arkadaşlarımız tek bir imzayı geriye çekmedi. Her biri engeli kıra kıra, yıka yıka bugün buradayız. 15 Mayıs'ta tarih yazıldı. Ülkücüleri, sadece başkalarının tarifi ile, bize düşmanların alkışladığı en önemli iş olarak ülkücüleri sokaktan çektiler. Demokrasinin nasıl olduğunu, hakkın nasıl arandığını olgun bir biçimde gösterdiniz.

Konuşmasının ardından imza veren üst kurul delegelerini sahneye çağıran Meral Akşener, havai fişek gösterileri eşliğinde salondan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.